Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Svetoznámy sexsymbol sa rozvádza: Jeho manželka podala žiadosť o rozvod!

Jason Momoa Zobraziť galériu (3)
Jason Momoa (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prominentná dvojica Lisa Bonet (56) a Jason Momoa (44) dá za svojím manželstvom definitívnu bodku. Americká herečka podala žiadosť o rozvod takmer dva roky po tom, ako spoločne informovali o rozpade ich vzťahu.

Dvojica sa dala dokopy v roku 2005 a svoje áno si povedala v roku 2017. Počas ich vzťahu sa im narodili dcéra Lola (16) a syn Nakoa-Wolf (15). V roku 2020 však svojich fanúšikov šokovali správou, že ich vzťah sa rozpadol a plánujú rozvod.

Jason Momoa, Lisa Bonet
Zobraziť galériu (3)
Jason Momoa, Lisa Bonet  (Zdroj: SITA)

K tomu napokon dôjde až takmer dva roky od ich rozchodu. Magazín TMZ totiž informoval o tom, že herečka podala žiadosť o rozvod a dáva tak definitívnu bodku za ich dlhoročným vzťahom. Podľa informácií magazínu by dohoda o starostlivosti o deti nemala byť problémom. 

Momoa a Bonet sa preslávili hlavne vďaka ich hereckému talentu. Hviezdny umelec účinkoval napríklad vo filmovej sérii Aquaman, objavil sa v Rýchlo a zbesilo 10 a takisto si zahral aj v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka. Jeho bývalá partnerka účinkovala napríklad vo filmoch Verejný nepriateľ či Angel Heart a takisto sa predstavila aj v Show Billa Cosbyho.

Jason Momoa, Lisa Bonet
Zobraziť galériu (3)
Jason Momoa, Lisa Bonet  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jason MomoaLisa Bonet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu