Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávny herec šokoval outfitom: Preboha! Prišiel rovno z postele?

Jason Momoa Zobraziť galériu (11)
Jason Momoa (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vyzeral tak! Herec Jason Momoa (43) má charizmy na rozdávanie. Za pravdu nám dá určite nejedna žena. Nie je tiež tajomstvom, že čo sa týka štýlu a módneho vkusu, má rád výstrednosť. Svojej povesti ostal verný aj v stredu, keď zavítal na slávnostnú premiéru oblečený tak, že sa za ním otáčal každý.

V stredu večer sa konala slávnostná premiéra rodinného fantasy filmu s názvom Slumberland, ktorý bude na Netflixe dostupný od 18. novembra. Dej zachytáva príbeh dievčaťa menom Nemo, ktoré sa za pomoci nezvyčajného tvora Flipa vo svojich snoch vydáva do mystickej zeme, aby stretlo svojho strateného otca. 

VIDEO: Trailer k filmu Slumberland.

Ústredné postavy v počine stvárňujú Marlow Barkley a Jason Momoa, ktorí na slávnostnom premietaní nemohli chýbať. Pozornosť pútal najmä svalnatý fešák. Na červený koberec si to totiž namieril v outfite, ktorý pripomínal pyžamo. Človek by si v prvej chvíli povedal: „Preboha!”, ale je jasné, že Jason chcel zostať v téme. 

Jason Momoa
Zobraziť galériu (11)
Jason Momoa  (Zdroj: SITA)

Mimochodom, nakrúcanie tohto filmu si mimoriadne užíval. „Táto rola mi konečne umožnila byť voľný. Veľa vecí, ktoré boli vo mne skryté, sa zrazu objavili,” povedal v rozhovore pre People Jason. Ako dodal, stále v ňom drieme dieťa. „Snažím sa byť dospelý, ale pravda je taká, že sa stále veľmi rád hrám a je veľká zábava byť kreatívny a využívať vlastnú predstavivosť,” dodal. 

Viac o téme: Jason MomoaSlumberland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu