Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávny herec sa rozvádza: Teraz priznal, že býva na ulici!

Jason Momoa Zobraziť galériu (2)
Jason Momoa (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Jason Momoa (44) prežíva poriadne netradičné obdobie. Po dvoch rokoch od rozchodu so svojou manželkou Lisou Bonet (56) sa ich manželstvo definitívne končí a rozvádzajú sa. Prekvapením tiež je, že umelec momentálne podľa vlastných slov býva na ulici.

V utorok sme vás na Topkách informovali o tom, že manželstvo prominentnej dvojice je definitívne na konci a herečka podala žiadosť o rozvod. Tá prišla takmer 2 roky po tom, ako pár oznámil, že sa ich životné cesty rozdelili. 

Momoa sa však momentálne sústredí na svoj nový projekt s názvom On the Roam. Dokumentárna séria mapuje jeho potulky po USA, počas ktorých sa stretáva s výnimočnými ľuďmi z rôznych odvetví. Tento počin bude mať premiéru už 18. januára na streamovacej platforme Max.

Kvôli tomu však v súčasnosti podľa jeho slov žije na ulici a nemá ani vlastný domov. Momoa to uviedol v rozhovore pre magazín Entertainment Tonight, v ktorom povedal, že práca na dokumente ho veľmi bavila. 

„Momentálne ani nemám domov. Bývam na ulici. Často sa ocitám na divných miestach. Ľudia sú veľmi prekvapení, keď ma vidia v malých mestách a pýtajú sa ma, čo robím v ich rodisku. Veľmi sa mi páči to, že môžem byť každý deň s ľuďmi a zároveň to sfilmovať," uviedol Momoa.

Jason Momoa
Zobraziť galériu (2)
Jason Momoa  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jason Momoa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu