Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Súd s tenistom Borisom Beckerom: Hrozí mu 7 rokov väzenia… Dojemné lúčenie a prosenie o milosť!

Boris Becker si dnes na súde vypočuje svoj rozsudok.
Boris Becker si dnes na súde vypočuje svoj rozsudok.

LONDÝN - Bývalý nemecký tenista Boris Becker (54) si už dnes na súde v Londýne vypočuje svoj rozsudok. Hrozí mu až 7 rokov väzenia za utajenie časti svojho majetku po vyhlásení osobného bankrotu. A zdá sa, že sa už zmieril s najhorším - pred odchodom na súd sa srdcervúco lúčil so svojimi blízkymi... Jeho matka prosí o milosť!

Bývalý úspešný nemecký tenista Boris Becker spravil v roku 2017 obrovskú chybu, na ktorú aktuálne dopláca. Po vyhlásení bankrotu totiž pred veriteľmi zatajil nemalú časť svojho majetku a zmaril tak konkurzné konanie. Becker bol uznaný vinným v štyroch z 24 bodov obžaloby a hrozí mu až 7 rokov väzenia. 

No a dnes si z úst sudkyne Deborah Taylor na súde v Londýne vypočuje rozsudok. Zdá sa však, že so svojím osudom je už zmierený a ráta s väzbou. Zahraničné médiá ho totiž zachytili, ako sa srdcervúco lúči so svojimi najbližšími.

Beckerova mama Elvíra sa však s myšlienkou, že by jej syn mal stráviť 7 rokov za mrežami, zmieriť nechce. Prosí britské súdy o zľutovanie. „Dúfam, že môj syn nebude musieť ísť do väzenia, je to slušný chlapec,“ nechala sa počuť. O tom, ako súd dopadol, vás budeme informovať. 

Viac o téme: Boris Becker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu