Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známy herec sexuálne zneužil viaceré ženy: Súd sa s ním nemaznal... Ide za mreže na 50 rokov!

Kaalan Walker
Kaalan Walker (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Objavil sa v známych filmoch a jeho herecká kariéra bola rozbehnutá na výbornú. Osobný život Kaalana Walkera (27) však taký vzorný nebol. Svoje známe meno využíval na komunikáciu so ženami, ktoré následne sexuálne zneužil. Súd mu za jeho skutky vymeral nekompromisný trest za mrežami.

Walker sa objavil vo filmoch ako napríklad Králi alebo Superfly, kde si zahral po boku takých osobností, ako sú Daniel Craig či Halle Berry. Rovnako sa pokúšal preraziť aj v hudobnom priemysle, keď v roku 2017 vydal EP s názvom The Intermission.

Teraz sa mu však život definitívne obrátil hore nohami. Súd ho totiž poslal do väzenia na 50 rokov za to, že znásilnil 7 žien, s ktorými sa spoznal prostredníctvom svojich profilov na sociálnych sieťach.

Cez Instagram a Twitter písal spomínaným ženám s tým, že pre ne má ponuku práce a pod zámienkou hviezdneho života ich k sebe prilákal. Presný počet zneužitých žien však známy nie je. Magazín Rolling Stone na konci minulého roka informoval, že prokurátorovi sa ozvalo viac ako 30 žien, ktoré mali s hercom podobnú skúsenosť.

So zneužívaním mal podľa magazínu People začať v roku 2013. Podľa polície mal v jeho vyčíňaní pokračovať ďalšie dva roky. Tá ho nakoniec v roku 2018 zatkla po tom, čo dokázala niekoľko jeho skutkov.

Viac o téme: Kaalan Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu