Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Väznený Becker by ZOŠALEL od žiarlivosti: Jeho láska na jachte s novým milencom… Ukazuje mu HOLÉ PRSIA!

Lilly Becker ukazuje holé prsia už inému mužovi. Zobraziť galériu (4)
Lilly Becker ukazuje holé prsia už inému mužovi. (Zdroj: Profimedia)

FORMENTERA - Minulý týždeň sme na Topkách informovali o novom milencovi Lilly Becker (46) - exmanželky tenistu Borisa Beckera (54). Ich manželstvo stroskotalo už v roku 2018, no kým nešiel do väzenia, tmavovláska mu bola oporou. No teraz si už užíva v náručí iného muža. A ukazuje mu aj holé prsia... Aha!

Boris Becker bol v apríli tohto roka odsúdený na trest odňatia slobody v trvaní 2,5 roka za to, že pred veriteľmi zatajil veľké aktíva a maril insolvenčné konanie. V čase, keď súd rozhodoval o jeho vzatí do väzby, mu bola oporou jeho exmanželka Lilly Becker, s ktorou sa rozviedli v roku 2018. 

No len čo bývalý športovec nastúpil do výkonu trestu, jeho ex si už užíva s iným mužom. Ako informovali zahraničné médiá, ulovila vplyvného hráčskeho agenta z futbalového prostredia, Thorstena Wecka. Aktuálne si dvojica užíva dovolenku na luxusnej jachte. 

Nedávno zaľúbenci zakotvili na brechu španielskej Formentery. A paparazzom sa podarilo zachytiť ich sexi hrátky. Lilly Becker v zlatých celých plavkách síce neodhaľovala svoje bruško, no novému milencovi ukázala oveľa viac. Vrchnú časť plaviek skrátka odkryla a ukázala mu úplne nahé prsia.

Väznený Becker by ZOŠALEL
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lilly Becker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu