Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sila hodná kráľovnej: To, čo spravila Alžbeta II. na pohrebe... FOTO Bežná žena by to nedokázala!

Toto by bežná žena neuniesla! Zobraziť galériu (9)
Toto by bežná žena neuniesla!

LONDÝN - Kráľovská rodina dnes prežila jeden z najsmutnejších dní vo svojich život. O 16tej hodine miestneho času dali najbližší posledné zbohom zosnulému princovi Philipovi († 99), s ktorým sa rozlúčili na zádušnej omši v kaplnke sv. Juraja...

Na poslednej rozlúčke so zosnulým vojvodom z Edinburgu sa osobne zúčastnila hŕstka jeho 30-tich najbližších ľudí. Philipova manželka Alžbeta II. musela svojmu smútku v kaplnke čeliť sama, keďže z preventívnych opatrení týkajúcich sa pandémie koronavírusu v jej blízkosti nemohol sedieť nikto iný. 

Životný príbeh princa Philipa (†99) (Zdroj: Martin Bublavý)

Galéria: Posledná rozlúčka s princom Philipom (†99)

Kým väčšina členov jej rodiny mala po boku niekoho zo svojich najbližších, ona pri sebe nemohla mať nikoho, kto by jej bol v najťažích chvíľach oporou. Na kráľovnú bol preto mimoriadne ťažký pohľad. Pri detailnejších záberoch na livestreame sedela väčšinou so sklonenou hlavou a tvár jej tak zakrýval čierny klobúk. 

V momentoch, kedy kedy hlavu zdvihla, sa jej v očiach zračil veľký smútok, no zároveň aj obrovská sila a vyrovnanosť. Pohľad na panovnčku, ktorá svoju bolesť nesie so cťou, vyvolal mimoriadne emócie. Zahraničným médiám neuniklo, že počas jedného momentu si spod oka utrela slzu, no nijak inak nedala najavo svoje veľké utrpenie. Tomu sa povie sila hodná kráľovnej! 

Alžbeta II. znášala svoju bolesť so cťou hodnou kráľovnej.
Zobraziť galériu (9)
Alžbeta II. znášala svoju bolesť so cťou hodnou kráľovnej.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: PohrebPrinc PhilipKráľovná Alžbeta II
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu