Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna blondínka ukázala milenca: Och! Jej exmanžela musí pohľad na TOTO bolieť

Heidi Powell má po svojom boku už iného muža. Zobraziť galériu (7)
Heidi Powell má po svojom boku už iného muža. (Zdroj: Vlado Anjel)

LOS ANGELES - Opäť našla šťastie! Chris (42) a Heidi (38) Powellovci tvorili svojho času dokonalý pár. V práci i súkromí. Spoločne pomáhali obéznym jedincom, ktorí pod ich vedením chudli a menili svoj život k lepšiemu. So štyrmi ratolesťami a večným úsmevom na tvári pôsobili dojmom ideálnej rodinky. V máji minulého roka ale šokovali verejnosť správy o ich rozchode. Sympatická blondínka v uplynulých dňoch priznala, že je opäť zamilovaná. Kto si získal jej srdce?

Galéria: Chris a Heidi Powellovci

Chris a Heidi Powellovci sú v našich končinách dobre známi. Ich projekt Extrémne premeny sa totiž uchytil aj na Slovensku, kde pod dohľadom Maroša Molnára chudnú Slováci na obrazovkách Markízy. Ale späť k večne usmiatemu páru... 

Chris a Heidi spečatili svoj vzťah svadbou v roku 2010. Majú syna Casha a o dva roky mladšiu dcéru Ruby. Spolu vychovávali aj blondínkine deti z predošlého manželstva. Na jar minulého roka prostredníctvom oznamu na sociálnej sieti Instagram priznali, že sa po dlhých úvahách rozhodli ako pár rozísť. 

Chris a Heidi Powellovci sa síce rozišli, ale už navždy budú rodinou... Netradičnou, ktorej súčasťou je aj blondínkin prvý manžel a otec jej starších detí Derek Solomon.
Zobraziť galériu (7)
Chris a Heidi Powellovci sa síce rozišli, ale už navždy budú rodinou... Netradičnou, ktorej súčasťou je aj blondínkin prvý manžel a otec jej starších detí Derek Solomon.

Pri príležitosti dňa všetkých zamilovaných sa Heidi rozhodla priznať, že v jej živote je nový muž. „Som tá najšťastnejšia žena na svete, lebo slávim Valentína s týmto neuveriteľne šarmantným, vtipným, srdečným, milujúcim, rodinne založeným, pobožným a dokonalým priateľom,” znie komentár pri spoločných fotkách so sympaťákom menom Dave. Ako blondínka priznala, slová chvály napísal k fotke jej priateľ. Keďže ich však v komentári nechala, je jasné, že s nimi stopercentne súhlasí.

Ako Heidi prezradila, so spisovateľom Daveom Hollisom sa spoznali počas nahrávania podcastu, v ktorom otvorene hovorila o rozchode s Chrisom. „Ďakujem, že ma vidíš takú, aká som, že ma akceptuješ, že počúvaš, čo hovorím a chápeš ma. Správaš sa ku mne ako k princeznej. Nikdy som nevedela, že si takýto prístup zaslúžim,” dodala blondínka, ktorá s Davom tvorí pár zhruba pol roka. 

Viac o téme: Chris PowellHeidi Powell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu