Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovský STRACH trénera z Extrémnych premien: Jeho miláčika uhryzol JEDOVATÝ HAD... Plánuje ODPLATU!

(Zdroj: Instagram Ch.P.)

LOS ANGELES - Veľká noc v strachu! Takto by sa v krátkosti dalo opísať, čo aktuálne prežíva slávny tréner z Extrémnych premien, Chris Powell (46). Jeho miláčika, psa Maxa, totiž uhryzol jedovatý štrkáč. Rozrušený majiteľ teraz plánuje odplatu!

Chrisa Powella na Slovensku predstavovať netreba. Do povedomia širokej verejnosti sa dostal vďaka šou Extrémne premeny, v ktorej menil životy ľuďom s nadváhou. Spolu s bývalou manželkou Heidi sa dokonca v roku 2017 objavil aj na Dni otvorených dverí v Markíze. Tam rozdával široké úsmevy... No aktuálne sa mu veľmi usmievať nechce. 

Ako informoval na sociálnej sieti Instagram, prežíva obrovský strach o svojho miláčika, psa Maxa. Pohryzol ho totiž jedovatý had, okamžite preto museli vyhľadať zverolekára. „Chudák Max dnes stretol štrkáča. Chváľabohu bude v poriadku - do nemocnice som ho dostal za asi 15 minút od uhryznutia a okamžite mu nasadili protijed. Práve prišiel domov a najbližšie dni bude odpočívať. Je to kráľ,“ informoval svojich fanúšikov o svojich starostiach. 

Hada sa mu dokonca podarilo chytiť a... Podľa vlastných slov chystá odplatu. „Neboj sa, kámo, bude odplata. Vychutnajte si "kuracie pochúťky" počas najbližších dní. Recept už čoskoro!“ napísal a pridal emotikon hada. 

Viac o téme: Chris PowellExtérmne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu