Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

DOD v Markíze: Nežnosti Emmy Drobnej s frajerom, dve svetové hviezdy a... Čudné »tetovanie« Pociskovej!

V sobotu bol v Markíze Deň otvorených dverí. Zobraziť galériu (71)
V sobotu bol v Markíze Deň otvorených dverí. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Markíza po roku opäť otvorila svoje brány a fanúšikovia z celého Slovenska si svoje televízne hviezdy mohli prísť pozrieť na vlastné oči. Na podujatí nechýbala napríklad speváčka Emma Drobná (23), ktorej spoločnosť robil priateľ Štěpán Urban (19). A svoju lásku k útlej plavovláske nijak netajil - pred všetkými jej dal horúci bozk. Slováci sa tiež mohli tešiť na dve svetové hviezdy... A Nela Pocisková (26) predviedla čudné „tetovanie“.

DOD Markíza

Deň otvorených dverí v Markíze bol opäť raz veľkou udalosťou. Do Záhorskej Bystrice prišlo dokopy takmer 28-tisíc návštevníkov z celého Slovenska, na ktorých čakal bohatý program v podobe hudobných vystúpení či autogramiád so známymi osobnosťami. 

Na podujatí nemohla chýbať ani speváčka Emma Drobná, ktorá už čoskoro zahviezdi v tanečnej šou Let's Dance. Spoločnosť jej robil priateľ Štěpán Urban. A svoje city k známej plavovláske hudobník nijak netajil - pred fotografmi dal svojej polovičke veľkú pusu na líce. 

Po dlhšom čase sa medzi fanúšikmi objavila aj herečka a speváčka Nela Pocisková, ktorá sa uplynulý rok naplno venovala svojmu synčekovi Hektorovi. A hneď prekvapila zaujímavým detailom - na nohe mala totiž nakreslené malé čierne srdiečko, ktoré pôsobilo ako tetovanie. Zaujímalo nás preto, či sa známa Slovenka rozhodla pre večnú ozdobu. „To Šoko mi namaľoval srdiečko na nohu počas autogramiády,“ vysvetlila so smiechom pre Topky.sk známa umelkyňa.

No veľkým lákadlom boli pre návštevníkov tento rok aj dve hviezdy zo zahraničia. Na DOD v Markíze totiž dorazil aj svetovo slávny fitness tréner Chris Powell s manželkou Heidi či dokonca ruský krasokorčuliar a trojnásobný majster sveta Jevgenij Pľuščenko. Pozrite si, ako to v Záhorskej Bystrici v sobotu vyzeralo - fotky nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: DOD v Markíze: Nežnosti Emmy Drobnej s frajerom, dve svetové hviezdy a... Čudné »tetovanie« Pociskovej!

 

Viac o téme: Nela PociskováChris PowellEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu