Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krutá RANA osudu: Krásna Heidi Powell v slzách... Náhla SMRŤ jej milovaného muža (†47)

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/realheidipowell)

LOS ANGELES - Ich šťastie netrvalo dlho. Prominentná osobná trénerka Heidi Powell (40) sa po rozvode s Chrisom Powellom (44) zamilovala do podnikateľa Davea Hollisa. Ten však v sobotu v noci vo veku 47 rokov zomrel. Na sociálnych sieťach sa s ním okrem jeho bývalej manželky rozlúčili aj Heidi a Chris, ktorí ocenili najmä jeho vzťah s ich spoločnými deťmi.

Heidi a Dave sa dali dokopy v roku 2020 po tom, ako sa hviezdna trénerka rozviedla s Chrisom Powellom, ktorého preslávili Extrémne premeny. Veľmi rýchlo si vybudovali silný vzťah a blondínkin nový partner skvele vychádzal aj s deťmi, ktoré mala z predchádzajúceho manželstva.

V poslednej dobe mal však Hollis problémy so srdcom a podľa informácii Variety musel byť kvôli tomu dokonca prevezený do nemocnice. V sobotu však z tohto sveta navždy odišiel. Doteraz však presná príčina smrti nie je známa.

Prostredníctvom sociálnych sietí sa s ním rozlúčili viacerí jeho blízki. K jeho smrti sa po pár dňoch vyjadrila aj Heidi. „Toto nie je spôsob, akým mal náš príbeh skončiť. Moje srdce je zlomené. Je mi z toho zle. Mojím deťom hrozne chýbaš. Náš svet sa otriasol a už nikdy nebude taký, aký bol predtým. Miloval si mňa a tvojich blízkych úžasným spôsobom. Tvoje srdce bolo pre tento svet príliš veľké. A ja som bola tá, ktorá mohla zažiť silu tvojej nekonečnej lásky. Navždy ťa budem milovať. Každú časť teba. Môj život strávim odrátavaním dní, až pokým sa naše duše znova nespoja" napísala Heidi.

Slová na rozlúčku zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram aj blondínkin slávny exmanžel - Chris Powell. „Dave Hollis bol úžasný muž a otec. Moje deti miloval ako svoje vlastné. Moje myšlienky a hlboká sústrasť patria jeho rodine a blízkym. Dave, do mnohých životov si priniesol veľa svetla. Odpočívaj v pokoji," napísal.

Viac o téme: Heidi PowellDave Hollis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu