Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Extrémny šok zo šoubiznisu: Rozchod týchto dvoch zlomil mnohým srdce!

Zobraziť galériu (2)

LOS ANGELES - Ich láske odzvonilo! Chris (42) a Heidi (38) Powellovci tvorili jeden z najsympatickejších párov šoubiznisu. Večne úsmev na tvári, pozitívne myslenie a snaha meniť životy iných ľudí sú ich poznávacie znamenia. Slávny pár však v týchto dňoch prežíva náročné chvíle. Ako totiž oznámili na instagrame, rozišli sa.

Chris Powell a jeho manželka Heidi sú neodmysliteľne spätí s projektom Extrémne premeny, ktorý má veľký úspech aj u nás na Slovensku. Dvojica spečatila svoju lásku svadbou v roku 2010. Majú spolu osemročného syna Casha a o 2 roky mladšiu dcérku Ruby. Spolu vychovávajú aj dve deti z blondínkinho predošlého manželstva. 

Galéria: Chris a Heidi Powellovci
A hoci Powellovci pôsobili ako pár, ktorý len tak nič nerozdelí, ich láska je už dnes minulosťou. „Máme pre vás ťažké správy a dúfame, že sa nám dostane súcitu a lásky, ktoré práve teraz potrebujeme. Po dlhom premýšľaní a modlitbách, sme sa spolu s Heidi rozhodli, že už viac nebudeme manželia,” napísal na instagrame slávny fitnesstréner a motivátor. 

Tiež vysvetlil, že nejde o unáhlené rozhodnutie a vzťahy medzi nimi zostávajú naďalej dobré. „Cítime veľké zarmútenie z toho, že sa jedna kapitola končí. Ale zároveň je tu veľa nádeje, mieru a lásky pre začatie ďalšej kapitoly nášho vzťahu. Vždy budeme rodina. A sľubujeme vám, že vzťah, ktorý medzi nami je, bude len silnejší. A po čase si uvedomíte, že to čo medzi nami je, je silnejšie než manželstvo. Je to ozaj skutočné a krásne životné partnerstvo, za ktoré sme obaja neuveriteľne vďační,” uzavrel Powell.

Rovnaký odkaz zverejnila na svojom instagrame aj Heidi. Pod oboma sa množia komentáre, v ktorých fanúšikovia neskrývajú sklamanie a smútok. 

Chris a Heidi Powellovci sa rozišli.
Zobraziť galériu (2)
Chris a Heidi Powellovci sa rozišli.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Chris PowellHeidi Powell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu