Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kruté vytriezvenie Lucie Bílej: Jednej kúpila dom, ďalšej poslala tisíce a potom... To snáď nie!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (2)
Lucie Bílá (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA - O tom, že Lucie Bílá má dobré srdce, ani netreba pochybovať. Lenže aj ona už prišla na to, že nie všetky dobré skutky vypália pozitívne. Presvedčila sa o tom, keď kúpila kamarátke dom, alebo keď poslala neznámej pani tridsaťtisíc českých korún...

Pomáhať iným sa má a hlavne, ak si niekto môže dovoliť viac než jeho okolie. Ale nie každá pomoc padne na úrodnú pôdu, niekedy zostane darca nepríjemne prekvapený. Ako Lucie Bílá. 

Galéria: Lucie Bílá

„Chcela som pomôcť kamarátke, a tak som to prepískla, že stratila realistický pohľad na život,” prezradila v magazíne Téma speváčka. „Kúpila som jej dom, lebo nemala s deťmi kde bývať. Z diaľky to môže vyzerať ako krásne gesto, ale bola to skôr pekná blbosť. Vzala som jej totiž jej sen, a tým aj jej vlastnú cestu,” tvrdí Bílá. Ako dodala, keby si dotyčná všetko vybudovala sama, viac by si to vážila. 

A podobnú skúsenosť má aj s neznámou pani, ktorá sa ocitla v ťažkej situácii. „Raz som jednej pani poslala tridsaťtisíc korún, pretože ma dojala svojím príbehom. A ona mi namiesto poďakovania napísala, že to potrebuje mesačne,” uviedla šokovaná Lucie, ktorá po týchto zážitkoch už pomáha premyslenejšie. 

Kruté vytriezvenie Lucie Bílej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu