Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Promi mamina v uliciach ukázala stehná, jej dcérka... Hotová šelma!

Irina Shayk Zobraziť galériu (5)
Irina Shayk (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Aká matka, taká dcérka! Irina Shayk (34) nepochybne patrí medzi najpríťažlivejšie ženy šoubiznisu. A ani po pôrode dcérky Ley De Seine sa nič nezmenilo. Známa Ruska je dokonca sexi za každých okolností, čo dokazujú aj aktuálne paparazzi zábery. Pozrite sa ale, aká krásna je jej princezná.

Hoci vzťah krásnej modelky Iriny Shayk a herca Bradleyho Coopera stroskotal, vzišla z neho dcérka Lea De Seine. Tá má tri roky a pre svojich slávnych rodičov je všetkým. Bradley napríklad nemá problém vyjsť do ulíc s ružovou čelenkou vo vlasoch, ktorú mu tam očividne dala práve malá princezná, alebo si obliecť smiešny kostým, len preto, aby jej spravil radosť. 

Za zmienku ale stoja aj paparazzi zábery z prechádzky Ley a jej slávnej maminy Iriny. Počas uplynulého týždňa sa ukázali v uliciach a pohľad na ne stál za to. Irina na sebe mala šortky, ktoré odhalili jej dokonalé nohy. Podobne, ako mnohé bežné smrteľníčky, aj ona musela v istom okamihu vziať malú princeznú na ruky a musela sa popasovať aj s kabelkou a kočíkom pre bábiky. 

Za zmienku určite stojí outfit malej Ley. Rozkošné dievčatko na sebe malo overal so zvieracou potlačou. Nuž, slávna mamina očividne dbá o to, aby bola jej dcérka štýlová už v útlom veku.   

Galéria: Irina Shayk
Irina Shayk
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu