Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ukázala pravú tvár: FOTO Takáto je Nela Slováková v skutočnosti a bez omietky!

Nela Slováková Zobraziť galériu (2)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Na sociálnych sieťach sa Nela Slováková ukazuje ako prototyp dokonalej ženy. Vždy upravená a pripravená zvládnuť všetky problémy sveta. Najnovšie sa však rozhodla ukázať svoju pravú tvár...

Nela Slováková, niekdajšia víťazka Hotela Paradise, sa prezentuje na Instagrame zvyčajne dokonale upravená. Dobre vie, že vzhľad predáva... 

Galéria: Nela Slováková

Aktuálne má však za sebou náročné obdobie, keď riešila problémy so svojím biznisom a sťažnosti na svoju podnikateľskú činnosť. Možno aj preto sa rozhodla fanúšikom ukázať svoju „ľudskejšiu” stránku. 

Najnovšie sa totiž Nela odfotila v športovom oblečení a s nenalíčenou tvárou. „Áno, takto vyzerám každé ráno a som spokojná. Teda, niekedy je to lepšie, niekedy horšie. Záleží, ako sa vyspím a koľko vína predtým vypijem,” zverila sa svojim fanúšikom s trochou nadsázky. „Humor ma v žiadnom prípade neopustil a tieto dva šialené mesiace ma veľa naučili, poučili... dali, vzali. Kašleme na ohováranie, s úsmevom a ešte ďalej,” dodala. 

Pokiaľ ide naozaj o neupravený záber, ktorý ukazuje jej pravú tvár, potom klobúk dole... Naozaj môže byť spokojná. Navyše – ženu aj tak najviac krášli úsmev. 

 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu