Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Harryho takto už NIKDY neuvidíme! S Meghan si to ale poriadne užili

Meghan a Harry Zobraziť galériu (4)
Meghan a Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Všetky oči na nich! Ako sme vás na topkách informovali, Vojvoda (35) a Vojvodkyňa (38) zo Sussexu si momentálne plnia posledné povinnosti pred tým, než koncom marca odstúpia z pozície vyššie postavených členov monarchie. V sobotu večer zavítali do Royal Albert Hall, kde sa konal The Mountbatten Festival of Music. Urodzený pár vyzeral fantasticky a prítomní im vzdali poctu búrlivým potleskom.

Princ Harry s manželkou Meghan si vyslúžili standing ovation, keď v sobotu prišli na hudobný Mountbatten festival. Ten usporadúva asociácia britského kráľovského námorníctva a v rámci neho predvádzajú členovia svoje hudbné schopnosti. Zároveň sa počas podujatia pripomenulo 75. výročie konca druhej svetovej vojny. 

Galéria: Vojvoda a Vojvodkyňa zo Sussexu na The Mountbatten Festival of Music
 Princ Harry v roku 2017 vystriedal na pozícii generálneho kapitána kráľovského námorníctva svojho starého otca princa Philipa. V takejto úlohe sa vzhľadom na Mexit predviedol v podstate poslednýkrát.   

Harry mal na sebe krásnu uniformu a jeho manželka sa s ním dokonale zladená. Oblečené mala červené šaty a rovnakej farby boli aj jej náušnice a topánky.

Harry a Meghan boli dokonale zladení.
Zobraziť galériu (4)
Harry a Meghan boli dokonale zladení.  (Zdroj: SITA)

Urodzený pár pôsobil dojmom, že si hudobný večer užíva. Na tvárach Harryho a Meghan však badať úsmev celý čas a pôsobia spokojným dojmom. Vojvodkyňa sa v rozhovoroch netají tým, že ju materstvo zmenilo a prezradila tiež, že 10-mesačný synček Archie sa pomaličky učí chodiť. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu