Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Charles je v karanténe, Harry pod papučou: Nemôže ísť za chorým otcom, rázna stopka od Meghan!

Meghan a Harry Zobraziť galériu (4)
Meghan a Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN/VANCOUVER - V stredu verejnosť na celom svete šokovala informácia, že koronavírus sa nevyhol ani britskej kráľovskej rodine. Pozitívny je princ Charles (71), výsledky našťastie dopadli dobre aspoň pre jeho manželku Camillu (72). No kým sa následník kráľovnej Alžbety II. musel presunúť do karantény, jeho syn Harry (35) aj naďalej zostáva pod papučou svojej ženy.

Charles má podľa doterajších informácií, našťastie, zatiaľ len mierne príznaky ochorenia. Nákaza ho definitívne z bežného života nevyradila, teda až na skutočnosť, že pracovať môže iba z domu. O celej veci už stihol komunikovať so svojou matkou Alžbetou II., v kontakte bol aj Williamom a Harrym. 

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote
Obaja princovia sa však aktuálne nachádzajú mimo. Ten mladší sa prednedávnom aj s manželkou Meghan vrátil do Kanady za synčekom Archiem. Vo svetle aktuálnych správ tam však vraj zostať nechcel. Podľa informácií portálu MailOnline mal Harry v úmysle vrátiť sa do Británie, aby bol v týchto časoch oporou pre svoju rodinu a otcovi bol aspoň ako-tak nablízku. 

Princ Charles bol pozitívne testovaný na nový koronavírus
Zobraziť galériu (4)
Princ Charles bol pozitívne testovaný na nový koronavírus  (Zdroj: SITA/AP/Kirsty Wigglesworth)

Meghan vraj Harryho za rodinou nepustila.
Zobraziť galériu (4)
Meghan vraj Harryho za rodinou nepustila.  (Zdroj: SITA)

Ako však uviedol exkluzívny zdroj spomínaného portálu, Meghan mala jeho nápad rázne zatrhnúť, keďže zastáva názor, že počas aktuálnej situácie všade vo svete cestovanie nie je bezpečné. „Meghan si je vedomá, že Harry je z tejto situácie frustrovaný. Obaja sú a chceli by viac pomôcť rodine,” vyjadril sa zdroj z okolia dvojice pre MailOnline.

A keďže Meghan chcela, aby Harry zostal doma, Harry nateraz zostáva doma. Aj naďalej zotrváva v Kanade a bývalá herečka si môže odfajknúť za splnenú ďalšiu časť svojho vlastného scenára. 

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu