Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa kráska vyťahuje špinu na bývalého: Šokujúce odhalenie!

Justin Bieber a Selena Gomez Zobraziť galériu (4)
Justin Bieber a Selena Gomez (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzelo)

LOS ANGELES - Trpela! Hoci sa Justin Bieber v roku 2018 oženil s Hailey Baldwin, jeho meno bude ešte zrejme dlho spájané s niekdajšou láskou - speváčkou Selenou Gomez. Tá v najnovšom rozhovore šokovala priznaním, že počas vzťahu s miláčikom mnohých dievčat bola obeťou citového vydierania a ich vzťah označila za toxický.

Justin Bieber bol svojho času idolom mnohých dievčat. Keď si jeho srdce získala Disney hviezdička Selena Gomez, hádam všetky jej závideli. Ako ale vyšlo najavo, vzťah s ním nebol len o tom, že by jej miláčik spieval do uška Baby, baby, baby, oh!

„Mám pocit, že počas vzťahu som bola obeťou citového zneužívania a vydierania,” uviedla v rozhovore pre NPR atraktívna umelkyňa. Tá s Bieberom randila s prestávkami v období rokov 2011 - 2018. „Je to niečo, na čo som prišla a čomu som porozumela až teraz, keď som dospelá,” dodala. 

Selena sa z nešťastnej a toxickej lásky k Bieberovi vyspievala v skladbe Lose You To Love Me. „Nechcem stráviť zvyšok života tým, že o tom budem rozprávať. Ale som ozaj hrdá na to, že môžem povedať, že sa cítim byť silná viac než kedykoľvek pred tým a že som našla spôsob, ako sa s tou minulosťou vyrovnať. Bolo to náročné a ja som šťastná, že je už po všetkom,” zhrnula Bieberova bývalka.    

Samotný Justin si už dávnejšie sypal popol na hlavu. V jednom z instagramových príspevkov priznal, že bral tvrdé drogy a k ženám sa správal veľmi neúctivo. Východiskom pre neho vraj bola viera v Boha, celibát a neskôr manželstvo s Hailey Baldwin.

Galéria: Justin Bieber našiel šťastie po boku Hailey Baldwin

 

Viac o téme: Selena GomezJustin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu