Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto radšej neskúšajte! Blonďavá hviezdička má príšernú diétu

Chloe Ferry Zobraziť galériu (6)
Chloe Ferry (Zdroj: Instagram CH. F. )

LONDÝN - Rôzne hviezdičky, ktoré nevedia zaujať talentom, sa snažia pútať pozornosť aspoň výzorom. Preto sa aj Chloe Ferry z istej britskej reality šou pustila do chudnutia. Veľmi rozumne však jej prístup nevyzerá.

Snaží sa schudnúť, ale skôr si škodí! Britská hviezdička nezobrala rozum do hrsti, ale rozhodla sa jedlo si objednávať. Je na takzvanej krabičkovej diéte, zrejme si však nevybrala veľmi serióznu firmu, ktorá by sa vyznala vo vyváženom stravovaní. 

Toto radšej neskúšajte! Blonďavá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram CH. F. )

Chloe sa totiž na instagrame posťažovala, že doslova trpí. „Naozaj, naozaj hladujem. Som na diéte a idem jesť tri uvarené vajcia. Iba tri uvarené vajcia, áno,” ukázala svojim sledovateľom to, čo mala byť jej večera. Najprv to vyznelo ako sťažnosť, no neskôr uviedla, že sa cíti úžasne, lebo sa celý deň drží svojho krabičkového jedla. 

Deň predtým totiž vyhladovaná a v zlej nálade pojedla pizzu, čipsy a cesnakový chlieb. Nuž, niet divu – pri takomto stravovaní by to nikto dlho nevydržal. Chloe by si radšej mala nájsť špecialistu, aby bola vďaka vyváženej strave sýta a zároveň aj čo-to schudla. Keď si teda myslí, že to potrebuje... 

Toto radšej neskúšajte! Blonďavá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram CH. F. )

Viac o téme: Chloe Ferry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu