Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdička z reality šou vyšla do ulíc: Vyvenčila psy aj prsia!

Chloe Ferry so svojim štvornohým miláčikom. Zobraziť galériu (4)
Chloe Ferry so svojim štvornohým miláčikom. (Zdroj: Instagram)

NEWCASTLE - Otáčali sa za ňou nielen paparazzi! Chloe Ferry (25), ktorú na Instagrame sleduje 3,5 milióna followerov, sa zviditeľnila účinkovaním vo viacerých reality šou. Nečudo, že keď na ňu natrafí nejaký bulvárny fotograf, tak sa činí. Známa silikónka sa nedávno vybrala na prechádzku so svojími štvornohými miláčikmi. A výberom outfitu rozhodne zaujala!

Galéria: Chloe Ferry provokuje veľmi rada.
Chloe Ferry patrí medzi hviezdičky, ktoré si pred televíznymi kamerami hľadali lásku. Účinkovala napríklad v programoch Sun, Sex and Suspicious Parents, Geordie Shore, čo Celebrity Big Brother a Celebrity Go Dating. Pozavacím znamením tejto dámy sú rôzne vylepšenia a plastické operácie, ktorým si pomáha k vysnívanému vzhľadu.

Chloe Ferry obľubuje rôzne vylepšenia.
Zobraziť galériu (4)
Chloe Ferry obľubuje rôzne vylepšenia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Blonďavá sexica tiež rada predvádza svoje krivky a obnažené telo. Samozrejmosťou sú pre ňu provokatívne outfity a followerov, ktorých na Instagrame veru nemá málo, pravidelne zásobuje sexi fotkami. 

Nedávne paparazzi zábery sú dôkazom, že Chloe rada provokuje pri každej príležitosti. Pred pár dňami, keď venčila svojich štvornohých miláčikov totiž vybehla do ulíc v zaujímavom outfite. Ten pozostával z džínsov a rozopnutej bundy, pod ktorou mala blondínka už len podprsenku. Nuž, pozornosti si užla až-až.

Chloe Ferry na prechádzke rozhodne zaujala.
Zobraziť galériu (4)
Chloe Ferry na prechádzke rozhodne zaujala.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Viac o téme: Chloe Ferry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu