Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bohyňa z Čiech (50) v bikinách a bez mejkapu: Nebudete veriť vlastným očiam!

Pavlína Pořízková vyzerá v bikinách stále ako bohyňa. Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková vyzerá v bikinách stále ako bohyňa.

FLORIDA - Je to vôbec možné?! Pri pohľade na svetovo známu topmodelku Pavlínu Pořízkovú znie priam neuveriteľne, že sa už radí k päťdesiatníčkam. Rodáčka z Čiech, ktorá sa objavila na stránkach plavkového magazínu Sports Illustrated ako prvé dievča zo strednej Európy, totiž na svoj vek vôbec nevyzerá. Potvrdzuje to vždy, keď sa pred objektív postaví len v bikinách. Na najnovších záberoch pózovala brunetka dokonca bez mejkapu a vyzerala jednoducho božsky.

Tromfla by aj mladšie! Meno Pavlíny Pořízkovej, rodáčky z Prostějova, je vo svete veľmi dobre známe. Pred viac ako tridsiatimi rokmi ozdobila svojím telom prestížny časopis Sports Illustrated a má za sebou slušnú modelingovú kariéru. A hoci dvojnásobnú matku vystriedali na stránkach magazínu neskoršie narodené krásky, ona ešte rozhodne nepatrí do starého železa. 

Potvrdzujú to zábery, ktorými sa Pavlína v uplynulých dňoch pochválila na sociálnej sieti twitter. Oblečená v úsporných bikinách a ponorená vo vode vyzerá bývalá modelka skutočne sexi. K fotke navyše pripísala, že je na nej bez mejkapu, a tak nečudo, že zblednú závisťou viaceré jej rovesníčky. 

A hoci Pořízková vyzerá v 50-tke úchvatne, v rozhovore pre ona.idnes.cz prezradila, že starnutie vníma ako problém. „Som síce mentálne a emocionálne skúsenejšia a silnejšia, čo prišlo samé po narodení detí, ale fyzicky sa mi to vôbec nepáči. Pozerám sa do zrkadla a hovorím si, že mi tvár nejako tečie nadol,” poznamenala bez okolkov brunetka, ktorá skrášľujúce zákroky a vylepšenia odmieta. 

Pavlína sa netají tým, že kvôli svojej postave sa musí obmedzovať a prekonávať. Každý deň totiž cvičí a dáva si aj pozor na to, čo dá do úst. „Po štyridsiatke som musela začať byť opatrná. Je to nepríjemné, ale nedá sa nič robiť. Ale taký je celý môj život. Stále s ničim bojujem,” dodala kráska. Nuž, nejedna žena by si ju mohla vziať za príklad. Čo poviete?!

Takúto tvár a telo by chcela mať zrejme nejedna päťdesiatníčka.
Zobraziť galériu (7)
Takúto tvár a telo by chcela mať zrejme nejedna päťdesiatníčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu