Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

1. česko-slovenská topmodelka úplne nahá: 52-ročná bohyňa ukázala VŠETKO!

Paulina Porizkova Zobraziť galériu (7)
Paulina Porizkova (Zdroj: instagram/ Sports Illustrated)

LOS ANGELES - Rozhodne nepatrí do starého železa! Paulina Porizkova sice žije v Amerike, vyrastala vo Švédsku, ale pochádza z Českej republiky, kde sa pred 52 rokmi narodila. Jej meno je neodmysliteľne späté s plavkovým magazínom Sports Illustrated, pre ktorý pózovala ako vôbec prvá kráska zo strednej Európy. Aktuálne zdobí jeho stránky opäť. A určite nám dáte za pravdu, že vyzerá fantasticky!

Uspieť vo svete modelingu nie je jednoduché. No aj napriek tomu môžeme byť hrdí na vybrané krásky, ktoré sú známe po celom svete a hovorí sa o nich ako o rodáčkach z Čiech a Slovenska. Ako prvej sa podarilo rozbehnúť kariéru topmodelky Pauline Porizkovej, ktorá v časoch vtedajšieho Česko-Slovenska vstúpila do vôd šoubiznisu. 

A pláva nimi doteraz. V bulvárnych médiách je pravidelne ospevovaná jej pekná tvár a skvelá figúra. Tú Paulina najnovšie v plnej kráse vystavila pre špeciálne vydanie Sports Illustrated. S pózovaním v Evinom rúchu nemala vôbec problém. „Vyrastala som vo Švédsku, kde som bola naučená, že byť nahý je zdravé a úprimné,” uviedla na margo toho nestarnúca kráska.    

Hoci by Porizkovej tipol 52 rokov asi málokto a mladistvý vzhľad by jej mohli závidieť všetky rovesníčky, ona priznáva, že dnes dostáva iné komlimentny ako v mladosti. „Ľudia hovoria, že vyzerám dobre na svoj vek. A to nie je to isté, ako keď vám niekto povie, že ste krásna,” uzavrela modelka, ktorá plavkový magzín vychválila za to, že dáva príležitosť aj tučnejšim ženám, či najnovšie tiež zdravotne znevýhodneným.  

Odvážne FOTO nahej Pauliny Porizkovej nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Sports IllustratedPaulina Porizkova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu