Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Na púšti nebola žiadna ťava, to len Kim K. sa tam fotila nahá!

Kim Kardashian najnovšie pózovala nahá v púšti. Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian najnovšie pózovala nahá v púšti.

LOS ANGELES – Široko-ďaleko bola jedinou atrakciou! V poslednej dobe je nepochybne najviac vyzliekanou celebritou Kim Kardashian (34). Matka takmer dvojročného dievčatka sa totiž rada pretŕča nahá a jej odvážne fotky na nás vyskakujú z každej strany. Televízna hviezdička naposledy pózovala v Evinom ruchu na pomerne netradičnom mieste. V piesočných dunách by ste skôr očakávali beduínov na ťavách, než odhalené krivky svetovo známej tmavovlásky.

Ešte stále nemá dosť?! Kim Kardashian sa v uplynulých dvoch rokoch popri starostlivosti o svoju dcérku venuje najmä pretŕčaniu sa na sociálnych sieťach a pred objektívmi fotografov. Mamička takmer dvojročnej dcérky North sa netají tým, že tak robí preto, lebo je na svoje kypré a zaoblené telo maximálne hrdá.

Najnovšie sa Kim ukázala nahá v reality šou Keeping up with Kardashians. Kamery ju snímali počas fotenia odhalených záberov priamo na púšti, pričom mala intímne partie zakryté bielou farbou. V rámci toho známa tmavovláska prezradila, že ju už dlho sužuje psoriáza.

„Nedokážem to nijako zmeniť. Takže skôr, než začnem s niekým fotiť, vyložím na stôl moje pochybnosti a nedostatky a nikto sa na ne potom viac nesústredí,” poznamenala Kardashianka, ktorá má pozitívny vzťah k retuši. „Chcem sa zabávať, robiť umenie, mať skvelé fotky, byť nahá a robiť všetko, čo je cool,” uzavrela tmavovláska. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu