Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Celebritami nenávidená modelka bez zábran: Úplne holá rovno na ulici!

Liziane Gutierrez je očividne ochotná spraviť všetko preto, aby sa o nej hovorilo. Zobraziť galériu (9)
Liziane Gutierrez je očividne ochotná spraviť všetko preto, aby sa o nej hovorilo. (Zdroj: Instagram)

MALIBU - "Určite" si ich nevšimla! Šoubiznis je plný uznávaných a milovaných hviezd. Silou-mocou sa jeho súčasťou túžia stať aj jedinci, ktorí sú pre 5 minút slávy ochotní spraviť čokoľvek. V poslednej dobe si pozornosť médií užíva brazílska modelka Liziane Gutierrez (28). Tá najskôr naštvala viacero prominentov a aktuálne sa usiluje zaujať nahotou. Pred pár dňami naservírovala paparazzom holý zadok aj intímne partie.

Keď niektoré hviezdy začujú meno Liziane Gutierrez, ktorá sa prezentuje ako modelka, poriadne im stúpne krvný tlak. Brazílčanka sa totiž v priebehu minulého roka usilovala zviditeľniť cez rockera Roda Stewarta. Médiá kŕmila správami, že s ňou údajne flirtoval. V lete vyrobila scénu spevákovi a tanečníkovi Jasonovi Derulovi, ktorý k sebe na párty pozval jej kamarátky, no ju nie.

Slávychtivá brunetka odštartovala rok 2016 škandálom spojeným s násilníkom Chrisom Brownom. Ten ju mal podľa jej slov napadnúť a ukradnúť jej telefón. Spevák však na sexicu podal žalobu kvôli ohováraniu. Liziane má v zuboch určite aj Kim Kardashian. Brazílčanka totiž nedávno nafotila zábery, ktorými sa až príliš inšpirovala u spomínanej hviezdy. 


Agresívny spevák, ktorý zmlátil Rihannu: Vraj napadol ďalšiu ženu... Ale ON chce žalovať JU!


Na fotkách pózovala Gutierrez celkom vyzlečená, pričom si intímne partie skrývala. S nahotou však táto žena nemá žiadny problém. Svoje by o tom vedeli hovoriť paparazzi, ktorí ju pred pár dňami stretli na pláži. Modelka sa prezliekala do bikín priamo na ulici a bez hanby otŕčala do objektívov holý zadok aj predok. 

Liziane Gutierrez patrí k ženám, ktoré nemajú žiadne zábrany.
Zobraziť galériu (9)
Liziane Gutierrez patrí k ženám, ktoré nemajú žiadne zábrany.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Liziane Gutierrez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu