Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná hviezdička provokuje ako vždy: S trčiacimi bradavkami aj hore bez!

Kim Kardashian pózovala pre brazílsky Vogue s trčiacimi bradavkami. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian pózovala pre brazílsky Vogue s trčiacimi bradavkami.

LOS ANGELES - To by ani nebola ona! Kim Kardashian (34) miluje byť v centre pozornosti a rada sa pretŕča na večierkoch aj v prestížnych magazínoch. Aktuálne tehotná televízna hviezdička zaberá stránky brazílskeho Vogue. A ako to už v jej prípade býva zvykom, opäť provokuje svojimi prednosťami.

Je úplne všade! Kim Kardashian sa pravidelne stará o to, aby zapĺňala médiá informáciami o svojej osobe. Najnovšie preto v rodinnej televíznej šou prezradila celému svetu, že je druhýkrát tehotná. 


Televízna hviezda opäť tehotná: Šťastnú novinu oznámila v reality šou!


Okrem toho manželka rapera Kanye Westa na sociálnych sieťach neustále upozorňuje aj na to, že jej fotky sa nachádzajú v aktuálnom brazílskom Vogue. Na niektorých záberoch vyzerá, akoby sa inšpirovala Marilyn Monroe, no mnohým ľuďom sa to nepáči. „Vyzerá ako paródia na Marilyn,” objavilo sa v komentároch a ďalší označil televíznu hviezdičku za fejk. 

Kim ale zrejme najviac išlo o pretŕčanie svojich kriviek. Pózovala totiž aj hore bez a tiež postriekaná vodou, pričom sa jej pod oblečením rysovali bradavky. Ktovie, či sa do takýchto sexi polôh bude štylizovať aj potom, čo na nej už bude vidieť jej zmenený stav. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu