Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Supermodelka za zenitom si neustrážila plavky: Horný diel dole, bradavky von!

Kate Moss si v bazéne neustrážila vrchný diel bikín, z ktorého jej vykukli bradavky. Zobraziť galériu (9)
Kate Moss si v bazéne neustrážila vrchný diel bikín, z ktorého jej vykukli bradavky. (Zdroj: profiemdia.sk)

RIO DE JANEIRO – Provokuje aj vo výslužbe! Hoci sa Kate Moss (40) v modelingovom svete ešte drží zubami-nechtami, pre väčšinu módnych kritikov je už definitívne na odpis. To jej ale nebráni v tom, aby si dovolenku užívala tak, ako je zvyknutá – s nafúknutým bruchom a odhalenými prednosťami. Tie sa jej v bazéne už opäť drali z minimalistických plaviek.

Zradila ju gravitácia? Zatiaľ čo po iné roky sa Kate Moss bez ostychu pretŕčala na plážach hore bez, po prekročení prahu štyridsiatky zvolila decentnejšiu cestu. Spolu s jedinou ratolesťou a kamarátkami zamierila do brazílskej metropoly, aby chytila bronz a načerpala nové sily. V bazéne sa síce zaobišla bez istiacich ramienok, no neposlušný materiál sa jej vypomstil v podobe pikantnej nehody. A paparazzi boli pri tom.

Aj keď Kate nemusela zápasiť s rozvlnenou morskou hladinou, vykuknutým bradavkám sa akosi neubránila. Stačilo totiž málo a minimalistický vrchný diel sa jej pri vynáraní z vody zošmykol z poprsia. Číhajúci fotografi si tiež nemohli nevšimnúť, že supermodelka sa na tanieri príliš nekrotí a namiesto dokonalo plochého bruška predviedla výraznejšie ženské krivky.

Plavovláska síce leňoší vždy s blízkymi mimo sveta šoubiznisu, priateľské putá si však stihla vytvoriť aj medzi kolegyňami. „Keď mi predstavili Kate, bolo to vlastne tak, že som ju uniesla. Zastavili sme sa ešte v Paríži, aby sme vyzdvihli Christy Turlington a leteli sme spolu do Dublinu. Ona je ako moja malá sestra. Nezáleží na tom, koľko má rokov, pozerám sa na ňu ako na mladšiu sestričku,“ zaspomínala si na uletený žúr spred dvadsiatich rokov Naomi Campbell. Aj v tomto prípade tak zrejme bude platiť, že vrana k vrane sadá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu