Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sestra zhýralej Kate Moss sa mení na ženu: Pozrite na telo, o ktorom budeme ešte počuť!

Ostáva len dúfať, že Lottie Moss nebude svoju nevlastnú sestru Kate vo všetkom kopírovať. Zobraziť galériu (12)
Ostáva len dúfať, že Lottie Moss nebude svoju nevlastnú sestru Kate vo všetkom kopírovať.

LONDÝN - Krásna tvár, božské krivky a známe meno! Lottie Moss (17), nevlastná sestra hviezdnej Kate Moss (41), má všetky predpoklady na to, aby vo svete modelingu zažiarila. Nežne pôsobiaca blondínka sa môže pochváliť prvými úspechmi, no mnohí v súvislosti s ňou dvíhajú varovný prst. Vyzerá to totiž tak, že kontroverzná manekýnka je pre ňu vzorom, nielen čo sa kariéry týka.

Časy, keď Kate Moss patrila k modelingovej špičke, sú už síce minulosťou, no škandalózna kráska má svoju nástupkyňu. Je ňou jej 17-ročná nevlastná sestra Lottie. Krehko pôsobiaca dievčina začína byť v Británii každým dňom známejšia a dnes sa právom môže prezentovať ako modelka.  

Za nevinným zovňajškom a anjelskou tváričkou sa však skrýva poriadna rebelka. Lottie robí problémy v škole, holduje alkoholu a cigaretám, vyžíva sa aj v provokácii opačného pohlavia. „Keď som si dala prepichnúť jazyk, všetci z toho boli hotoví. Baví ma to, keď niekoho dráždim,” povedala v rozhovore pre dailymail.co.uk blondínka. 

Chuť vytŕčať z davu a výstrednejšie správanie nemusí byť vždy na škodu. Lottie by sa ale mala mať na pozore, aby to príliš nepreháňala. Napríklad taká Kate sa už nálepky kokaínová kráľovná nikdy nezbaví a povedzme si úprimne, jej opité fotky tiež nevyzerajú najlepšie. 

Lottie Moss skrýva pod šatami krivky, ktoré jej majú zabezpečiť sľubnú kariéru modelky.
Zobraziť galériu (12)
Lottie Moss skrýva pod šatami krivky, ktoré jej majú zabezpečiť sľubnú kariéru modelky.

Viac o téme: Kate MossLottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu