Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozmaznaná Cruiseova dcéra: 6-ročnú Suri musia stále vláčiť na rukách!

Suri Cruise aj vo veku 6-ich rokov núti matku, aby ju nosila v náručí. Zobraziť galériu (7)
Suri Cruise aj vo veku 6-ich rokov núti matku, aby ju nosila v náručí. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Najprotivnejšie dieťa šoubiznisu? Od takéhoto titulu zrejme jediná ratolesť Toma Cruisea (49) a Katie Holmes (33) nemá vôbec ďaleko. Suri síce tento týždeň oslávila už šieste narodeniny, primerane svojmu veku sa však nespráva. Maniere rozmaznanej detskej celebrity prejavuje naozaj prekvapivo. Stále odmieta chodiť!

Dozrievanie sa jej nepozdáva? Zatiaľ čo potomstvo iných hviezd v kočíku či v náručí neobsedí, Suri Cruise je celkom iný prípad. Od útleho veku ju totiž nevidieť inak ako prilepenú na rukách matky Katie Holmes. A to sa nezmenilo už celých šesť rokov. Namiesto kráčania na vlastných nohách sa nechá nosiť na spôsob snobskej princeznej. S rodičmi tak očividne zametá, ako sa jej zachce. A tí jej výchovu v žiadnom ohľade nezvládajú.

Klasický scenár v podobe známej herečky a jej rozmaznanej ratolesti sa naposledy opakoval práve pri príležitosti šiestich narodenín. Katie oslavu odštartovala v jednoduchom štýle a Suri vzala na predstavenie Newsies do známeho divadla na Broadwayi. Podľa očitých svedkov sa dievčatku takýto darček veľmi páčil. „Suri bola nadšená z tanečných čísel. Ako jedna z prvých začala v hľadisku sama tlieskať,“ prezradil zdroj magazínu US Weekly.

Ako bude párty na počesť malej školáčky pokračovať, zatiaľ nevedno. Minulý rok Katie usporiadala detský čajový žúr. Nechala sa totiž viackrát počuť, že táto príležitosť oslavovať patrí medzi jej najobľúbenejšie a neváha jej zasvätiť celý mesiac. Netreba sa potom čudovať, že si do dnešného dňa namáha chrbát tým, že svoje vzdorovité dieťa musí neustále vláčiť v náručí.

Tip: Pozrite si film s Katie Holmes alebo s Tomom Cruisom. Vyhľadajte si ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu