Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

O tomto môžete len snívať: Britka (23) dostáva vreckové 10 tisíc!

Gina si žije ako v bavlnke Zobraziť galériu (3)
Gina si žije ako v bavlnke (Zdroj: madnewsuk.com)

LONDÝN - Britka Gina Riová je nepochybne jednou z najrozmaznanejších mladých žien v krajine. Dvadsaťtriročná dievčina dostáva od svojej matky Theresy mesačné vreckové vo výške 10-tisíc libier (približne 12 300 eur), čo je suma, ktorú mnohí na Slovensku nezarobia ani za celý rok.

V rámci jej prepychového života však ide len o špičku ľadovca. Gina totiž býva v apartmáne päťhviezdičkového hotela Savoy, kým jej dom v centre Londýna za jeden milión libier (1,23 milióna eur), ktorý jej darovala matka, renovujú.

Mladá Angličanka minie každý mesiac asi tisíc libier na šoférov a taxíky a približne 600 libier ju stojí kaderník. "Nikdy by som nechodila s niekým, kto je chudobný. To by bola tá najhoršia vec, ktorá by sa mi mohla stať," tvrdí.

O tomto môžete len
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: madnewsuk.com)

Riová sa väčšinou stravuje v reštauráciách s Michelinovými hviezdami a obľubuje luxusné topánky a kabelky. Vo svojej zbierke má aj kúsky, ktoré stáli viac ako 20-tisíc libier. Nedávno jej matka za vyše 30-tisíc libier kúpila nový kabriolet značky Mercedes. V novembri minula počas dvoch dní neuveriteľných 50-tisíc libier na párty a luxusné šaty. Kreditnú kartu na tento nákup si vzala od otca, ktorý o tom ani nevedel.

O tomto môžete len
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: madnewsuk.com)

Gina mala štrnásť ro0kov, keď sa jej rodičia pre neveru jej otca rozišli. Dcéra multimilionárov je zamestnaná ako osobná stylistka s príjmom približne dvetisíc libier mesačne. Medzi jej dobré kamarátky patrí napríklad 28-ročná Tamara Ecclestone, ktorá je dcérou šéfa formuly 1 Bernieho Ecclestonea. O svojom živote plnom luxusu pravidelne informuje na sociálnej sieti Twitter, kde má viac ako 25-tisíc nasledovníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu