Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tvrdý úder od Cruiseovej ex: Tomovu 50-tku si vysmiata užívala iba so Suri!

Katie Holmes na 50. narodeniny Toma Cruisea vzala dcéru Suri na súkromnú oslavu vo dvojici. Zobraziť galériu (14)
Katie Holmes na 50. narodeniny Toma Cruisea vzala dcéru Suri na súkromnú oslavu vo dvojici. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Smutná oslava! Hoci sa Tom Cruise na deň svojej polstoročnice zaručene veľmi tešil, nakoniec mu zostali len oči pre plač. Po tom, čo si manželka Katie Holmes (33) zbalila kufre a podala žiadosť o rozvod, zostal sám ako prst. Jeho milované dievčatá si včerajšok vychutnávali slobodne a s úsmevom.

Žiari šťastím! Odkedy Katie Holmes oslobodila seba a svoju dcéru spod osídel scientologického fanatizmu, na jej tvári badať obrovskú spokojnosť a úľavu. Nový začiatok si so šesťročnou Suri totiž ani nemohla naplánovať lepšie. V deň, kedy Tom Cruise oslavoval okrúhle 50. narodeniny, si obe krásky vystrojili ozajstnú oslavu. Namiesto jubilea si však užívali svoj útek a venovali sa výlučne jedna druhej.

Dámske duo si zo svojho luxusného apartmánu na Manhattane odskočilo na zmrzlinu do newyorských ulíc. Už na prvý pohľad pôsobili harmonicky ako milujúca matka s dcérou. Nechýbali medzi nimi nežnosti a objatia. Obe si dopriali veľkú porciu mrazeného dezertu a vychutnávali si vzájomnú spoločnosť.

V ten istý deň Tom priletel do Los Angeles, kde vlastní obrovskú rezidenciu v hodnote 30 miliónov dolárov. Do tej sa ale vrátil pod rúškom tmy a celkom osamotený. Keďže momentálne nakrúca film na Islande, veľkolepá párty sa mala konať práve tam. Katie si však postavila hlavu a bola neoblomná. „Prosil ju, aby prišla na Island, aby sa poslednýkrát pokúsili o zmierenie. Ona ale odmietla, z čoho vznikla veľká hádka,“ cituje svoj zdroj magazín Us Weekly.

Medzičasom sa objavili špekulácie, že vďaka predmanželskej zmluve Katie odíde zo zväzku naprázdno. Podľa spomínanej dohody by však mala dostať za každý rok manželstva 3 milióny dolárov. Pre herca, ktorý podľa magazínu Forbes ročne zarobí 75 miliónov, sú to však len omrvinky a finančnú stratu nijako nepocíti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu