Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Útek od Toma Cruisa: Katie Holmes sa odsťahovala s dcérou!

Katie Holmes s dcérou Suri a Tom Cruise Zobraziť galériu (10)
Katie Holmes s dcérou Suri a Tom Cruise (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES - Americká herečka Katie Holmes sa v rovnaký deň, ako podala žiadosť o rozvod s Tomom Cruisom, odsťahovala do vlastného bytu. Svedkovia potvrdili, že 33-ročnú herečku a jej šesťročnú dcéru Suri vo štvrtok videli odnášať tašky z newyorského bytu, v ktorom bývala spolu s Cruisom. Ten je momentálne na Islande, kde nakrúca svoj nový film Oblivion.

Zdroj z okolia páru magazínu Us Weekly prezradil, že Holmes bola už niekoľko mesiacov veľmi nešťastná, čo sa však nedávno v súvislosti s opustením manžela zmenilo. "Už dlho sa cítila príšerne, ale počas niekoľkých ostatných týždňov bola šťastná - akoby ju niekto oslobodil," uviedol. Médiá momentálne intenzívne špekulujú o tom, že herečku dohnal k rozvodu strach o výchovu dcérky Suri. Cruise totiž vyznáva scientologickú vieru.

Cruise začal s Holmes chodiť v apríli 2005 a už v júni ju na vrchole Eiffelovej veže v Paríži požiadal o ruku. Vzali sa 18. novembra 2006 v talianskom Bracciane. Ich jediné dieťa, dcérka Suri, sa narodila 18. apríla 2006. Herec, ktorý má za sebou manželstvá s herečkami Mimi Rogers a Nicole Kidman, svoju lásku ku Katie Holmes niekoľkokrát verejne demonštroval v médiách.

V piatok 29. júna však herečkin právnik Jonathan Wolfe magazínu People potvrdil krach ich vyše päťročného manželstva. Dôvodom rozvodu, ktorý v predošlý deň v súdnych dokumentoch uviedla Holmes, majú byť neprekonateľné rozdiely. Herečka požaduje tiež výlučné opatrovníctvo ich spoločnej dcérky Suri a od Cruisa chce výživné. Toho jej krok údajne prekvapil a zo situácie je veľmi smutný. Informácie zverejnili webstránky www.people.com a www.digitalspy.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu