Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

To bude matka! Silikónová Coco poliala detskú tváričku vínom

Coco Austin obliala svojho synovca a čerstvé krstniatko červeným vínom. Zobraziť galériu (7)
Coco Austin obliala svojho synovca a čerstvé krstniatko červeným vínom. (Zdroj: E!)

LOS ANGELES – Grambľavá a nešikovná! Hoci väčšina žien stráži dieťa vo svojom náručí ako oko v hlave, kyprej modelke Coco Austin (33) tento inštinkt zrejme zatiaľ chýba. Svojho maličkého synovca totiž naposledy vôbec nešetrila. Celú hlavičku mu obliala červeným vínom.

Kam sa podela jej súdnosť? Väčšina uvedomelých matiek sa pri strážení najmenších ratolestí alkoholu oblúkom vyhýba. Absencia vlastných potomkov sa však zrejme postarala o to, že Coco Austin sa v kruhu rodiny postarala o nepríjemnú udalosť. Nemluvňa, ktoré jej zverili do rúk, vlastnou nepozornosťou poriadne vytrápila.

K nehode s červeným vínom došlo počas nedávnej epizódy reality šou Ice Loves Coco, ktorá zachytáva každodenný život práve vyumelkovanej blondínky a jej manžela. Na posedení v kruhu najbližších sa Coco nepredviedla v najlepšom svetle. Pri manipulácii s pohárom vína nebola dostatočne opatrná a jeho obsah vyliala rovno na tváričku bezbranného synovca Austina. Ten, pochopiteľne, okamžite spustil srdcervúci nárek.

Coco Austin obliala svojho
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: E!)

Zaujímavosťou je, že spomínaná rodinná párty sa konala práve na počesť nedávno narodeného chlapčeka, ktorý prominentnú dvojicu vyfasoval za krstných rodičov. Samotný rapper Ice-T však pravdepodobne dobre vie, že jeho prsnatá polovička materskými skúsenosťami neoplýva. Na rodičovstvo s ňou zatiaľ nepomýšľa, čo jej povedal aj priamo pred kamerami: „Ani len nehovor, že by si mohla byť tehotná.“ Ostáva len dúfať, že Coco si nabudúce dobre rozmyslí, čo vezme do rúk – pohár vína alebo malé dieťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu