Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Coco natrieskaná v latexe: Silikóny jej vypadávali z výstrihu!

Nicole Zobraziť galériu (7)
Nicole "Coco" Austin (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Nepraskne to? Aj takéto otázky vírili v hlavách návštevníkov istého nočného klubu, v ktorom sa ako špeciálny hosť blysla silikónová kráľovná, Nicole Austin (32). Latexový outfit sa jej totiž na objemných partiách doslova rozpadával vo švíkoch. A vnady jej z výstrihu „vyliezali“ samé!

Bola to poriadne divoká noc! Aj tak by sa dalo zhodnotiť žúrovanie americkej blondínky, ktorá to cez víkend roztočila v meste hazardných hier – v Las Vegas. Na párty v podniku pre dospelých ju tentoraz sprevádzal aj manžel, rapper Ice-T. A ten na svojej vyumelkovanej polovičke spolu s ostatnými mužmi mohol oči nechať. Coco svoje oblé krivky totiž natrepala do latexu. Premenila sa na silikónovú dominu!

Nicole
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Zakryla len to najnutnejšie! Keďže garderóba svojskej umelkyne zahŕňa iba tie najvyzývavejšie kúsky, hostia z klubu sklamaní rozhodne neodchádzali. Coco ich totiž potešila pohľadom na obtiahnutý zadok a takmer obnažené poprsie. Zdalo sa, že bujné prednosti jej z hlbokého výstrihu každú chvíľu doslova „vypadnú“!

Aj keď nad prominentným párom mnohí známi dvíhajú obočie, v šoubiznise sa im darí ako nikdy. V júni totiž prostredníctvom kanála E! odštartovali nový projekt s názvom Ice Loves Coco. V rámci tejto reality šou si už stihli obnoviť manželské sľuby, pričom sledovanosť až taká nízka nebola. Ženské obliny vymodelované zo silikónu amerického diváka tak skoro nudiť zrejme nezačnú!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu