Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prsnatá Coco si vyčačkala silikóny: Piercingom na bradavkách!

Nicole Natalie Austin alias Coco vystavila svoje Zobraziť galériu (12)
Nicole Natalie Austin alias Coco vystavila svoje "ozdobené" prednosti. (Zdroj: Coco)

LOS ANGELES – Jej umelé vnady majú nový imidž! Nicole Natalie Austin (32) známa ako Coco síce vystavuje svoje prednosti pri každej príležitosti, nuda však fanúšikom pri nej nehrozí. Na svojej silikónovej pýche má totiž stále čo „skrášľovať“. Hoci aj poriadne bolestivým spôsobom.

Sen každého muža o domácej sexici? Aj tak by mohla vyznievať provokatívna fotografia, s ktorou sa blondínka pochválila svojim obdivovateľom. Príliš námahy s outfitom si totiž tentoraz nedala. V teplákoch a v priehľadnom tope si zapózovala, akoby predvádzala plážový hit nadchádzajúcej sezóny – s rukami vo vlasoch. V skutočnosti však vystavila na obdiv „len“ poprsie veľkosti XXL a prepotené podpazušie.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Coco sa na piercing podujala najmä pre vlastné potešenie, v skutočnosti ide o akúsi pravidelnú „rubriku“, ktorá priamo súvisí s jej silikónovým pokladom. Svedčí o tom komentár pod fotografiou, v ktorom manželka rappera menom Ice-T vysvetľuje: „Krúžky v bradavkách na Prsnatý Utorok na mojom najobľúbenejšom mieste na svete – v šatníku s topánkami!“

To, prečo sú police s lodičkami od výmyslu sveta modelkinou srdcovou záležitosťou, nie je vôbec ťažké uhádnuť. Ako žena si, pochopiteľne, potrpí na obuv so závratným podpätkom, aby tak vynikli nielen jej umelé prsia, ale aj zadok napustený silikónom. A o tom, že si za roky svojej „kariéry“ nahonobila úctyhodné množstvo topánok, niet najmenších pochýb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu