Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Módny prešľap Heidi Klum: Nohavicami zametala ulice!

Heidi Klum s dcérou Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum s dcérou (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ako Raťafák Plachta! Hoci Heidi Klum (36) patrí medzi najštýlovejšie hviezdy zo sveta modelingu, vo voľnom čase sa o svoj imidž príliš nestará. Stačí sa pozrieť, aké džínsy si na seba navliekla, aby strávila zopár chvíľ so svojimi ratolesťami. Také gigantické nohavice ste zrejme ešte nevideli!

S ležérnosťou to tentoraz prepískla! Aj keď na červenom koberci Heidi zvyčajne nemá konkurenciu, na ulici aj ona dokáže pôsobiť ako strašiak do maku. Naposledy šliapla vedľa nešťastným výberom džínsov. Obrovskými plachťákmi totiž zametala všade, kam vkročila – ulice, pieskovisko, budovy či trávnatý park. Toto má byť trendy?

O tom, že blondínka nechcela pôsobiť ako distingvovaná dáma, svedčí aj jej károvaný sveter a jednoduchý biely top. Slobodu totiž nedopriala iba svojim štíhlym nohám, ale aj poprsiu. Pod bavlneným tričkom sa jej jasne črtali vztýčené bradavky. Ani to však nezanechávalo taký nevábny dojem ako široké a zospodu rozstrapkané nohavice. Nielenže si po nich Heidi šliapala vlastnými topánkami, no ešte nimi aj pozbierala všetku špinu!

Napriek outfitu, ktorý nemal ďaleko od voľnočasovej módnej katastrofy, si modelka s nemeckým pôvodom svoj deň vychutnávala plnými dúškami. Stihla dcéry zaviesť na hodinu baletu, zájsť do obchodu a zahrať sa so synmi v parku. Ako mama na plný úväzok teda rozhodne nezaháľa a má byť na čo hrdá. Ako moderátorka šou hľadajúcej talentovaných dizajnérov by však mohla mať vkus vycibrený ešte trošku viac!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu