Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prvé foto v kariére: Ktorá supermodelka takto očarila pred 20 rokmi?

Vychytená supermodelka pred 20-imi rokmi. Uhádnete, ktorá? Zobraziť galériu (14)
Vychytená supermodelka pred 20-imi rokmi. Uhádnete, ktorá? (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Prirodzená krása jej nechýbala! Hoci vychytená modelka s nemeckými koreňmi má dnes už úplne iný odtieň vlasov a za sebou štyri pôrody, za dve desiatky rokov sa príliš nezmenila. Na jednom z prvých profesionálnych záberov je rovnako úchvatná ako v súčasnosti. Uhádnete, o ktorú krásku ide?

Gény supermodelky nezaprie! Aj keď terajšia blondínka začínala s modelingom na dnešné pomery neskoro, pre úspech v brandži mala všetky predpoklady. Stačí sa pozrieť na farebnú fotografiu spred dvadsiatich rokov. Ako nežná brunetka prekvitajúca krásou začínala Heidi Klum.

„Wow! Pozrite na túto fotku z roku 1992. Jedno z mojich prvých fotení. Toto je moja pôvodná farba vlasov!“ nešetrí nadšením štvornásobná mama. O retro obrázok sa s fanúšikmi podelila tradične – prostredníctvom svojho účtu v mikroblogovacej sieti Twitter.

Dlhá hnedá hriva, našuchorená sukňa z priehľadného tylu a množstvo masívnej bižutérie – takto nastajlovaná sedela Heidi v úlohe modelky na veľkej posteli obklopená bábikami. Póze v štýle princeznej sa však čudovať nemožno. Dnes 38-ročná modelingová hviezda totiž odštartovala dráhu manekýnky vďaka víťazstvu v súťaži Model 92. Za sebou nechala približne 25 tisíc konkurentiek, spomedzi ktorých najviac oslovila práve svojou prirodzenosťou. Momentálne má síce na krku rozvod, ani po štyroch tehotenstvách sa však neostýcha ukázať svoje krivky v Evinom rúchu. A to plným právom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu