Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čo sa to s ňou stalo? Z krásnej herečky je vyziabnutý strašiak do maku!

Kate Bosworth vyrazila do ulíc doobliekaná a vychudnutá. Zobraziť galériu (12)
Kate Bosworth vyrazila do ulíc doobliekaná a vychudnutá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ďalšia nevábna premena! Hoci v Hollywoode sa zvyčajne škaredé káčatká menia v krásne labute, občas to dopadne aj celkom opačne. Príkladom môže byť Kate Bosworth (29), u ktorej z niekdajšej krásy zostal už iba tieň. V uliciach sa premáva vychudnutá a dogabaná ako nikdy predtým.

Všetok jej sexepíl je fuč! S blonďavou hrivou a dokonalými krivkami Kate Bosworth odjakživa patrila k najväčším ozdobám červeného koberca. Zdá sa však, že v súkromí si na úpravu zovňajšku vôbec nepotrpí. Postupom času sa u nej strácajú nielen kilá, ale aj cit pre módu a trendy.

Paparazzi ju tento týždeň zachytili, ako opúšťa vychytený kadernícky salón v Beverly Hills. Vyčesanú a nastajlovanú divu by ste v nej však hľadali márne.

Plisovaná sukňa s bočnými rázporkami a mohutné členkové tenisky – to bol len začiatok módnej katastrofy v podaní mladej herečky. Kate si totiž nechala vlasy vyčesať do čudesného drdola, ktorý zvýrazňoval jej útlu figúru. Pochopenie ťažko nájsť aj pre zlatú kabelku menších rozmerov, ktorú mala zavesenú na ramene.

Kate Bosworth vyrazila do
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Medzi nie príliš populárne dievčatá blondínka patrila už za tínedžerských čias. Podľa vlastných slov mala povesť knihomoľa a bifľošky, pričom kolektívu sa aj sama stránila. „Na strednej som bola ozajstný samotár. Hlavu som mala stále v knihách, v skupinkách som sa necítila dobre,“ priznala v jednom z rozhovorov. Svojská rezervovanosť jej tak zrejme vydržala dodnes. Minimálne v bizarnom štýle obliekania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu