Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi ako nikdy: Heidi Klum v bikinách ohúrila telom plážovej bohyne!

Heidi Klum neváhala vystaviť svoje ženské zbrane v miniatúrnych bikinách. Zobraziť galériu (18)
Heidi Klum neváhala vystaviť svoje ženské zbrane v miniatúrnych bikinách. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Stále sexi mačička! Hoci má Heidi Klum (39) za sebou štyri pôrody a neľahký rozpad sedemročného manželstva, na jej zovňajšku sa to zatiaľ nijako neodráža. Niet divu, že s postavičkou ako lusk sa pochválila aj na webe. Na takmer štyridsiatničku totiž rozhodne nevyzerá – sexepílu má na rozdávanie.

Takáto štvornásobná mamička sa len tak nevidí! Napriek tomu, že to Heidi Klum v súkromnom živote od začiatku roka nemala práve najružovejšie, etapu bolestného rozchodu s manželom Sealom už zrejme definitívne hodila za hlavu. Pôvodom je síce Nemka, tento týždeň si však aj ona uctila Deň nezávislosti.

„Nádherný deň!“ týmito slovami pod provokatívnou fotografiou okorenila blondínka svoj internetový profil v deň amerického národného sviatku. Zapózovala si na piesočnatej pláži v blízkosti vody iba v minimalistickom prevedení bikín. Autoportrétom od krku smerom nadol potešila najmä skalných fanúšikov. Stále sa totiž môže pýšiť plochým bruškom a štíhlymi nohami. Z jej zvoleného uhla dokonca ani dekolt nezíval prázdnotou.

Aj keď vychytená modelka v denníku Bild tvrdí, že sa možno už nikdy nevydá, na lásku zrejme nezanevrela. Na ďalšej fotke zverejnenej v sieti Twitter jej totiž na krku svieti prívesok v tvare slova Love. So svojimi krivkami núdzou o pozornosť zo strany opačného pohlavia nikdy trpieť nebude. Otázne ale je, či pánsku spoločnosť po svojom boku v budúcnosti privíta.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu