Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto sexica uchmatla Heidi Klum manžela: Vyzerá ako jej mladšia kópia!

Delta Goodrem je vraj Sealovou novou známosťou. Podobá sa však na Heidi. Zobraziť galériu (14)
Delta Goodrem je vraj Sealovou novou známosťou. Podobá sa však na Heidi.

LONDÝN – Dlho nesmútil! Hoci Seal (49) a Heidi Klum (38) oznámili svoje odlúčenie len pred niekoľkými týždňami, čokoládový spevák už svoju náplasť dávno našiel. Je ňou austrálska umelkyňa Delta Goodrem (27), ktorá nemeckej modelke akoby z oka vypadla. S jediným rozdielom – je o 11 rokov mladšia.

Už má za ňu náhradu! Aj keď sa oficiálny rozchod Heidi Klum a Seala navonok niesol v pokojnom duchu, blondínka má nemalý dôvod na smútok. Vyzerá to totiž tak, že ich vzťah začal škrípať kvôli inej kráske. Tou je podľa najnovších zistení herečka a speváčka od protinožcov. Deltu Goodrem s takmer 50-ročným kolegom zblížil televízny projekt.

Seal a jeho nová známosť spolu sedia v porotcovských kreslách v hudobnej šou, ktorej obdoba momentálne prebieha aj na našich obrazovkách. Súťaž The Voice (Hlas) má tak o senzáciu navyše – rodiaci sa zamilovaný pár s do očí bijúcim iskrením. Dvojica si navzájom vysiela také signály, ktoré by údajne prehliadol iba slepý. O isté náznaky sa spevák dokonca podelil aj s fanúšikmi v sieti Twitter. „Prežívam najlepšie obdobie svojho života...,“ píše vo svojom profile. A z jeho slov jednoznačne vyplýva, že na rozchod si už ani len nespomenie.

Britský hudobník aj v prípade najnovšieho flirtu potvrdil svoje preferencie. Delta sa totiž nápadne podobá práve na jeho manželku Heidi. Obe hviezdy spája blond hriva a výstavné nohy. Uvidíme, či dvojica svoju lásku nakoniec verejne prizná aj priamo pred médiami. Nepochybne však celá záležitosť voči Heidi celkom férová nie je.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu