Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kim Kardashian pred svadbou: Jej telo je samá vyrážka!

Kim Kardashian pred svadobným dňom trápia červené fľaky na tele. Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian pred svadobným dňom trápia červené fľaky na tele. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Spotrebu mejkapu bude rátať na kilá! Americká svadba roka je za dverami, jej hlavná aktérka má však hlavu v smútku. Kožná choroba, ktorá Kim Kardashian (30) už istý čas strpčuje život, zatiaľ na ústupe nie je. Práve naopak, jej telo je posiate červenými fľakmi!

Nelepší sa to! Ako sme vás pred časom informovali, kožný lekár Kim Kardashian diagnostikoval ochorenie známe pod názvom psoriáza. A zdá sa, že tak ľahko si s ním tmavovláska neporadí. Snúbencovi Krisovi Humphriesovi svoje „áno“ síce povie už zajtra, jej pokožka však bezchybná zďaleka nie je!

Hoci sa televízna hviezda poctivo snažila dostať do čo najlepšej formy, zhon okolo predsvadobných príprav si vybral svoju daň. Tento týždeň totiž paparazzi Kim zachytili na nákupoch len v šortkách, v predĺženej blúzke bez rukávov a s množstvom kožných defektov. Tie na nohách jej svadobná róba od dizajnérky Very Wang zrejme ešte zakryje. Fliačiky na rukách a v dekolte však bude musieť zamaskovať mejkapom.

Aj keď veľký deň zamilovanej dvojice bude sledovať kvantum hostí a neskôr aj televíznych divákov, Kim si z toho ťažkú hlavu nerobí. „Myslím, že chaotické situácie zvládame skvele. Aj pod tlakom nám to ide dobre – sme proste už takí,“ prezradila sebavedomo v rozhovore pre magazín Us Weekly. A ako svadobný stres vníma jej nastavajúci? „Nervozita? Ani náhodou, hrám v NBA, zlatko! Nie, len žartujem, som nadšený. Všetko je v pohode,“ dodal Kris s úsmevom. Ako celý kolotoč budúci manželia zvládnu, sa však v pravom svetle ukáže až cez víkend.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu