Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vianočné FOTO klanu Kardashian: Väčší gýč ste asi ešte nevideli!

Rodina Kardashianovcov na vianočných pohľadniciach Zobraziť galériu (7)
Rodina Kardashianovcov na vianočných pohľadniciach (Zdroj: Kim Kardashian)

LOS ANGELES – Táto pošta v schránke príliš nepoteší! Americká rodina s priezviskom Kardashian nezarába iba pretŕčaním svojho súkromia pred televíznymi kamerami. Najnovšie sa v kompletnej zostave nechali nafotiť pre svoje každoročné vianočné pohľadnice. Výsledok však má od vkusných záberov na míle ďaleko!

Nahodili sa do gala! Aj keď posielanie vianočných pohľadníc vníma väčšina planéty už ako prežitok, Kardashianovci sa stále držia tradícií. Oslovili preto fotografa Nick Saglimbeniho, aby sa im postaral o sériu záberov v duchu sviatočnej  atmosféry. Či práve tento nápad patrí k tým šťastným, už posúďte sami. Vyumelkovanosť, strohé pózy a do očí bijúca retuš však zrejme hovoria za všetko!

V nablýskanom štýle diskogulí sa sestry Kim a Khloé vďaka grafickým úpravám už opäť predviedli ako superštíhle krásavice. Mamička Kourtney, naopak, pôsobila, akoby si od Kim prepožičala jej extrémne objemné pozadie. V ničom však nezaostávala ani hlava rodiny Kris Jenner v lesklých šatách s motýlikom. Všetkých jedenásť členov známej famílie vytváral neobyčajne gýčový celok!

Rodina Kardashianovcov na vianočných
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Kim Kardashian)

Čerstvé fotografie zverejnila najznámejšia kráska klanu na svojom oficiálnom blogu. Kim nezabudla pripojiť tiež špeciálnu 3D verziu rodinného obrázku a nadšený komentár: „Milujem fotenie vianočných pohľadníc a myslím, že práve toto vyzerá úžasne!“ Koľko fanúšikov sa s jej názorom bude zhodovať, je už ale otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu