Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zmenená Kim Kardashian na Silvestra: Ofina ostrihaná nakrivo!

Kim Kardashian s ofinou Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian s ofinou (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Nový rok, nový imidž! V tomto duchu sa niesla rozlúčka s uplynulými dvanástimi mesiacmi pod taktovkou Kim Kardashian (30). Tá sa totiž na silvestrovskú párty vychystala s vynoveným vlasovým stylingom. Ofina, ktorú si nechala vytvoriť v kaderníckom salóne, však mala drobnú chybičku krásy!

Štýlová zmena alebo krok vedľa? V prípade zbrusu nového účesu televíznej hviezdičky by naozaj mohlo ísť o veľkú dilemu. Niet najmenších pochýb, že k jej tvári s arménskymi črtami sa hodí takmer akýkoľvek strih vlasov. Aj na ten však potrebuje ruky šikovného kaderníka. Takého, ktorý by jej ofinu ostrihal bez nechcených „zúbkov“!

Krivky obopnuté v bielych minišatách a vizáž à la Kleopatra – s takým imidžom sa tmavovláska lúčila so starým rokom v meste hazardu a rýchlych svadieb. Na párty do istého nočného klubu v Las Vegas prilákala značné množstvo fanúšikov. A tí sa okrem pohľadu do výstrihu mohli pokochať aj vylepšenou frizúrou. Pri jej skúmaní však najmä fotografom neunikol malý detail – ofina sa akosi nedržala v jednej línii!

Kim Kardashian s ofinou
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Ako sa zatiaľ zdá, rok 2012 bude pre Kim obdobím plným zmien. Po stroskotanom manželstve s basketbalistom Krisom Humphriesom je jej sebavedomie údajne na dne. „Kim sa nedávno zaoberala foteniami a zákazkami z modelingu, no trvá na tom, že sa nikdy necítila taká neatraktívna,“ prezradil zdroj z okolia hollywoodskej krásky. Kim preto nový rok nezačína len so zmeneným účesom, ale aj režimom. „Cvičí s dvomi rôznymi osobnými trénermi, jogu aj pilatesove cvičenia každý deň. A má novú diétu,“ uzavrel spomínaný zdroj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu