Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Manželstvo Kim Kardashian skrachovalo: Rozvod po 8 týždňoch!

Kim Kardashian a Kris Humphries sa manželského života nasýtili ani nie po dvoch mesiacoch. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian a Kris Humphries sa manželského života nasýtili ani nie po dvoch mesiacoch. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Svadba ako biznis? Zdá sa, že rozprávka o princovi s diamantovým prsteňom a večnou láskou sa v prípade Kim Kardashian (30) predsa len nekoná. Od jej sobáša síce neuplynuli ani dva mesiace, televízna hviezdička má však manželského života plné zuby. Rozvod je vraj na spadnutie!

Mediálna bublina nakoniec praskla! Aj keď sa Kim Kardashian finančným výnosom zo svadby nikdy netajila, nakoniec je to zrejme to jediné, čo ju s Krisom Humphriesom spája. Len na svadobných fotkách a vysielacích právach si spoločne polepšili o sumu presahujúcu 15 miliónov dolárov. Ďalej sa však pravdepodobne budú nabaľovať oddelene. Horúce správy o bleskovom krachu ich manželstva prinieslo hneď niekoľko zahraničných plátkov.

Ako jeden z prvých s rozchodom vyrukoval server MailOnline, ktorý sa opiera o svedectvo zdroja blízkeho obom manželom: „Neviem, kedy rozchod oznámia a prečo sa vlastne sobášili, ale medzi nimi je koniec.“ Tieto fámy podporil aj magazín Star, podľa ktorého tmavovláska už absolvovala konzultáciu so špičkovým právnikom. Snáď najviac podrobností však na svojich stránkach uverejnil americký časopis Life & Style.

„Rozvádzajú sa. Neboli spolu už mesiac. Keď Kim zostala v New Yorku v hotelovej izbe, Kris ju tam ani nenavštívil,“ píše spomínaný magazín. Hollywoodska kráska si navyše už teraz robí harmonogram na budúci rok, no svoju zákonnú polovičku doň nezahrnula. Ani čo sa týka voľných dní a dovoleniek.

Relatívne čerstvý manželský párik tento týždeň síce videli spolu a s obrúčkami na prstoch, o romantický večer však nešlo. Humphriesovci si zašli na večeru s Kiminou sestrou a jej priateľom. Žeby išlo o posledné divadielko pred búrkou na súde?

Prvé rande po rozvode: Zvládnite ho na jednotku!

Kim Kardashian a Kris
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu