Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Koniec kariéry Kim Kardashian? Jej telo špatí kožná choroba!

Kim Kardashian u lekára. Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian u lekára.

LOS ANGELES – Jej dni pred objektívom sú možno zrátané! Aspoň tak svoju situáciu vidí televízna hviezda Kim Kardashian (30), ktorá bola nútená navštíviť dermatológa. A to, čo sa dozvedela z jeho úst, jej doslova vyrazilo dych. Červené fľaky, ktoré hyzdia jej sexi krivky, nie sú liečiteľné!

Zavesí kariéru na klinec? Aj keď z profesionálnych fotografií krásna tvár Kim Kardashian tak skoro zrejme nezmizne, v prípade televíznych obrazoviek to až také isté nie je. Tmavovláska totiž nedávno navštívila kožného lekára kvôli červeným škvrnám, ktoré sa jej z nôh rozšírili na celé telo. A to, čo spočiatku považovala len za istý druh vyrážky, ju nakoniec poriadne zaskočilo. Diagnóza znie: psoriáza!

„Nie je to liečiteľné?“ Kim neveriacky zopakovala doktorove slová v ambulancii. Ako totiž neskôr na kameru priznala, o psoriáze nepočula prvýkrát. Trpí ňou síce aj jej matka, známa tridsiatnička si však nikdy ani len nepomyslela, že by sa toto kožné ochorenie mohlo týkať aj jej: „Mama nikdy nebola posiata červenými bodkami po celom tele.“

Dôvod, pre ktorý sa Kim strachuje o svoju budúcnosť, je podľa jej slov nad slnko jasný: „Moja kariéra pozostáva z reklamných kampaní a z plavkových fotení. Ľudia nechápu ten tlak, keď musím vyzerať dokonale.“ To pravé zdesenie z jej strany však prišlo až vo chvíli, keď si uvedomila pravú podstatu reality šou o vlastnom živote, Keeping Up With The Kardashians. Fľaky, ktoré pred fotením ľahko zakryje mejkapom, sa totiž pri natáčaní videa maskujú oveľa ťažšie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu