Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potvrdené! Kim Kardashian sa po 72 dňoch rozvádza!

Kim Kardashian už svadobný prsteň na ruke nemá Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian už svadobný prsteň na ruke nemá

LOS ANGELES - Americká televízna celebrita a modelka Kim Kardashian v utorok podá žiadosť o rozvod. Jeho dôvodom majú byť neprekonateľné rozdiely. Urobí tak po 72 dňoch manželstva s basketbalistom Krisom Humphriesom, informoval portál TMZ.com.

Napriek krátkemu trvaniu manželstva Kardashian nepožiada o anuláciu. Kim si najala známu rozvodovú právničku Lauru Wasser, ktorá zastupovala napríklad Britney Spears, Mariu Shriver, Angelinu Jolie či Ryana Reynoldsa. Kardashian sa pred uzavretím sobáša postarala o predmanželskú zmluvu, takže rozvod by mal byť bezproblémový.

Tridsaťročná Kardashian a o štyri roky mladší Humphries začali spolu chodiť v decembri minulého roka po tom, čo sa Kardashian rozišla s modelom Gabrielom Aubrym. Humphries ju o ruku požiadal 18. mája. Veľkolepá svadba sa konala v kalifornskom Montecite a zúčastnilo sa na nej 440 pozvaných hostí.

Boli medzi nimi napríklad Ciara, Carmelo Anthony, Eva Longoria, Ryan Seacrest, Venus a Serena Williams, Avril Lavigne alebo Lindsay Lohan. Pre modelku to bolo už druhé manželstvo, v rokoch 2000 až 2004 bola vydatá za hudobného producenta Damona Thomasa.

Prvé rande po rozvode: Zvládnite ho na jednotku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu