Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kim, nepotrebuješ chodúle? Milencovi ledva siahaš vyše pása!

Kris Humphries a Kim Kardashian Zobraziť galériu (11)
Kris Humphries a Kim Kardashian (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ako obor a Palculienka! Presne takýto dojem budí televízna hviezdička Kim Kardashian (30) bok po boku so svojím nastávajúcim, Krisom Humphriesom (26). Ak ho chce pobozkať, postaviť sa na špičky jej nestačí – veď ich pery delí takmer pol metra!

Na veľkosti záleží! Aj keď sa hovorí, že v láske hranice neexistujú, v prípade Kim Kardashian ide naozaj o svojský extrém. Pri výške necelých 160 centimetrov totiž vedľa svojho snúbenca pôsobí ako drobné dievčatko. Za svojho životného partnera si vybrala basketbalistu, ktorý meria viac ako dva metre!

Hoci sa dvojica nepozná ešte ani rok, prípravy na svadbu sú už v plnom prúde. Každodenné nákupy, zoznam hostí, strieborný príbor za tisíce dolárov či dlhý list s konkrétnymi darmi – to všetko Kim v týchto dňoch spolu s matkou a sestrami zariaďuje, aby jej veľký deň bol jednoducho perfektný. Fanúšikov však viac ako jej šaty a samotná hostina zaujímajú svadobné topánky. Čo si tmavovláska obuje, aby pred oltárom nepôsobila ako trpaslík?

Zásnuby síce prebehli už po polročnej známosti, obrad však podľa všetkého bude ešte rýchlejší. V kuloároch totiž kolujú fámy, že Kim a Kris si svoje „áno“ povedia uprostred leta. „Dátum, ktorí vedia len blízki priatelia a rodina, padol na začiatok augusta. Obzerajú sa po súkromných usadlostiach v Los Angeles, aby to uľahčili hosťom, ktorí na svadbu priletia,“ prezradil zdroj z okolia hollywoodskej krásky. To, kedy sa aj verejnosť dozvie konkrétny termín sobáša, však bude zrejme len otázkou času!

Kris Humphries a Kim
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu