Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kim Kardashian skutočne narástol megazadok: Tu je dôkaz!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian

LOS ANGELES – Koniec špekuláciám! Hoci o chirurgických úpravách objemného zadku Kim Kardashian (30) sa vedú vášnivé diskusie už roky, týmto časom zrejme definitívne odzvonilo. Televízna hviezdička sa totiž za svoju pravdu bije naozaj tvrdo – vytasila röntgenové snímky!

Žiadne implantáty! Tak znie definitívna odpoveď exotickej tmavovlásky na otázku, či za rozmery svojho megazadku vďačí rukám plastického chirurga. A aby jej fanúšikovia verili, že netára len tak do vetra, prostredníctvom svojej sestry si zaobstarala „presvedčivý“ dôkaz. Zapózovala si s vysvietenou snímkou, o ktorej tvrdí, že najlepšie vystihuje pravosť jej oblých tvarov. Všetko, čo na nej vidíme, je vraj celkom prirodzené!

„Hej, bábiky, dôkazom je röntgen. Kimin zadok je na 100% pravý!!!“ vysvetľuje jej sestra Khloé v komentári pri fotke, ktorú zverejnila na svojom oficiálnom blogu. Spomínaný záber pritom zachytáva arménsku krásku, ako prstom ukazuje na veľkú bielu machuľu. Či RTG snímky vôbec patria jej, isté nie je. Ale ak by aj skutočne znázorňovali kúsok Kiminho tela... Čo z nich vlastne máme vyčítať?

To, ako dopadla celá návšteva u lekára, si diváci za veľkou mlákou budú môcť pozrieť už v nedeľu večer na kanáli E!, ktorý vysiela šou Keeping Up With the Kardashians. Na to, či Kimino pozadie je prirodzené alebo upravené plastickou operáciou, si každý fanúšik urobí názor sám. Faktom však zostáva, že ani pri drastických diétach z neho vydaja chtivej sexici centimetre neubúdajú. A v nesprávnych outfitoch pôsobí, akoby mala vzadu napchaté plienky!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu