Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kim Kardashian: Takto sa navlieka do tesných nohavíc!

Kim Kardashian sa navlieka do tesných džínsov Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian sa navlieka do tesných džínsov

LOS ANGELES – Má na to svoje triky! Hviezdička reality šou Kim Kardashian (30) má naozaj úctyhodné pozadie. A hoci sa zdá, že dnes má zadok väčší ako kedykoľvek pred tým, s tesnými džínsami mala problém vždy. Presvedčte sa sami!

Hop, hop, hop! Krivkami oplývajúca Kim má svoju vlastnú taktiku na to, ako sa navliecť do priúzkych nohavíc. A ak si myslíte, že ju využíva len odkedy pribrala pár kíl navyše, ste vedľa. Na videu spred roka sa môžete sami presvedčiť, že hoci vtedy bola kráska o niečo chudšia, navliekanie skinny jeans jej robilo poriadne problémy!

Zábery vznikli pri natáčaní reality šou, v ktorej účinkovala aj so svojimi dvomi najstaršími sestrami. Zdá sa však, že hoci je klan Kardashianovcov známy pre svoje silné rodinné putá, Kim sa v poslednom čase necíti najlepšie. Jej sestry Khloe a Kourtney sa na ňu totiž počas natáčania šou Kourtney and Kim Take New York nepekne vykašľali.

Zatiaľ čo sa Kim obliekala, aby sa s nimi mohla ísť pozrieť na svoj nový obchod Dash, obe dievčiny zmizli. Keď im volala, aby sa dozvedela, kde sú, dostala suchú odpoveď. „Sme už takmer v Dashi, ty si ho už videla, tak sme sem vybehli len my,“ odpovedala jej Kourtney. „Nemysleli ste si, že by som chcela ísť s vami? Veď sme chceli ísť všetky,“ nezdržala sa odpovede rozčarovaná Kim. Žeby na ňu jej menej úspešné sestry žiarlili a takto jej chceli dokázať, že pre ne nie je úplne najdôležitejšia? Ak áno, tak sa im to zrejme naozaj podarilo...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu