Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kim a Kourtney Kardashian: Ktorý výstrih sa vám páči viac?

Kim a Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (7)
Kim a Kourtney Kardashian

LOS ANGELES – Veľké alebo extra veľké? Hoci majú sestry Kim (30) a Kourtney (31) Kardashian rovnakých rodičov, ich prednosti sú však úplne odlišné. V šou Jaya Lena svoje poklady predviedli obe – a v extra veľkých výstrihoch!

Pravé či umelé? Kim sa môže pochváliť naozaj bujnými tvarmi, ktoré v originálnom výstrihu tmavozelených šiat vyzerali poriadne sexi. Najznámejšia členka rodiny Kardashianových má však oproti svojej sestre obrovskú výhodu – vnady jej nadelila samotná matka príroda a nie šikovný chirurg!

Kourtney sa predviedla pre zmenu v béžovej kombinéze evidentne bez podprsenky. A hoci jej prsia sú podstatne menšie ako tie, ktorými sa môže pochváliť jej mladšia sestra, nejakú podporu by si zaslúžili. V mega výstrihu totiž vyzerali stratené a napriek silikónom vnútri tak trochu spľasnuté. Veľmi isto sa asi necítila ani samotná Kourtney, pretože si počas šou výstrih viac krát podvedome upravovala.

Kim počas vysielania Jay Lenovi prezradila, že kedysi mala fóbiu z vysokých mužov. „Naozaj som sa ich bála,“ priznala a dodala, že mala problém aj pri prvom stretnutí s Lamarom, manželom svojej sestry Khloe. „Nevstávaj, naozaj sa ťa bojím. Si taký vysoký,“ povedala mu. Svoj názor však zmenila po tom, ako sa dala dokopy s basketbalistom Krisom Humphriesom. „Dnes sa cítim taká maličká chránená... A chudá,“ dodáva so smiechom.

Jay Leno si neodpustil ani tak trochu zákernú otázočku, keď sa Kourntey, ktorá má už dieťa, spýtal, či sa zasnúbila „Nuž, nemám žiadny prsteň,“ povedala brunetka. Naznačila však, že čosi viac sa diváci budú môcť dozvedieť v ich novej reality šou. Nezostáva iné, len si počkať!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu