Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polonahá Kim Kardashian si sťahuje nohavičky!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian

LOS ANGELES – Nie je to žiadna hanblivka! Hoci Kim Kardashian (30) je vylepšená od hlavy po päty, tradičné pózovanie v spodnej bielizni sa jej už máli. Pri pretŕčaní svojho vyumelkovaného tela preto hranice posúva čoraz nižšie – div, že si naposledy nevyzliekla gaťky!

Pred objektívom odhodila zábrany! Vzhľadom k tomu, že hlavná plavková sezóna sa blíži, aj Kimina postavička sa dostáva do najlepšej formy. Dôkazom je fotenie pre britskú verziu magazínu Cosmopolitan, na ktorom sa televízna hviezda nechala zvečniť v pikantných pózach. Na niektorých záberoch sa dokonca tak odviazala, že si takmer stiahla spodný diel bikín!

Megaobjem vo vlasoch aj vo výstrihu! V takom duchu sa ponesie májové číslo zamerané na krásu ženského tela. Inšpirované 60. rokmi pritom Kim vykresľuje ako retro bohyňu s dokonalými krivkami. Či však práve ona čitateľov poteší, je naozaj otázne. Od prirodzenej krásky má naozaj ďaleko – a dušuje sa, že diéty nedrží!

„Ak by som celý život visela na diétach, bola by som naozaj úbohá. Milujem jedlo. Ak si nemôžete vychutnávať život, tak aký to má zmysel? Nemôžete mučiť samých seba,“ predložila svoj názor v priloženom rozhovore. Dodala pritom, že v rámci svojho zdravia si radšej odopiera cigarety a alkohol. Tukové vankúšiky z kalorických prehreškov jej vraj vôbec nevadia: „Vidíte túto malú jamôčku celulitídy? Za tú krémovú cookies zmrzlinu to určite stálo!“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu